Вінничанка дурила українок в інтернеті

Вінничанка дурила українок в інтернеті
Підприємливу жінку затримали та підозрюють у майже сорока епізодах шахрайства через Інтернет. Жертвами 27-річної вінничанки стали довірливі жінки із різних областей України, а також з сусідньої з нами держави, які хотіли придбати модний одяг за оголошеннями шахрайки.

До правоохоронних органів надійшли заяви від мешканок Житомирської, Київської, Львівської, Дніпропетровської та інших областей України про те, що невідома особа під приводом продажу жіночого одягу заволоділа їхніми грошима – повідомив сектор зв’язків з громадськістю міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області.
Оголошення про продаж речей знайшли на одному з сайтів в інтернеті. Перерахувавши кошти за товар на рахунок, вказаний продавчинею, жінки залишилися і без нового одягу, і без грошей. На гачок шахрайки потрапила і жителька сусідньої держави, яка за сучасний одяг переказала близько 6 000 гривень.
Як з’ясувалося, бізнес з продажу неіснуючого товару у Інтернеті організувала 27-річна вінничанка. Скільки часу вже дурить вінничанка таким чином людей, зараз з’ясовує слідство. Попередньо встановлено, що її жертвами стали близько сорока представниць прекрасної статі з різних куточків не лише нашої, а й інших держав.
За даними фактами слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 190 (шахрайство). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up