Поліція зловила третього вбивцю таксиста, якого закопали під Вінницею

Поліція зловила третього вбивцю таксиста, якого закопали під Вінницею

Вчора, 30 листопада, вінницькі оперативники національної поліції затримали 35-річного підозрюваного у вбивстві таксиста Романа Данилюка. Двох інших підозрюваних, яким 22 та 28 років, зловили раніше.

27-річний Роман Данилюк працював автомийником та підробляв таксистом в Вінниці. А 17 листопада перестав виходити на зв’язок і не з’являвся на роботі.

Як ми вже писали, тіло 27-річного Романа Данилюка вінницькі поліцейські знайшли в полі біля села Агрономічне. Двоє підозрюваних показали місце, де вони закопали Романа після вбивства.

Третього підозрюваного поліція оголосила в розшук.

Відео дня

- Оперативники карного розшуку ГУНП у Вінницькій області та вінницького відділу поліції м. Вінниці провели ряд оперативних заходів, - розказують у відділі комунікації ГУ Національної Поліції у Вінницькій області.

Вчора, 30 листопада, ввечері оперативники затримали й третього підозрюваного у вбивстві 27-річного  Романа Данилюка. За словами поліцейських, 35-річний затриманий у скоєному зізнався.

Наразі, працівники поліції встановлюють місце знаходження автівки «Daewoo Sens» сірого кольору, з номерами  ВХ 5321 АО, який належав вбитому таксисту. Як розказав затриманий поліцейським, автівку у нього викрали невідомі.

Підозрюваним загрожує  довічне ув’язнення.

А як вінницькі таксисти ледь не вчинили самосуд над вбивцею  28-річного Віталія Коваля, водія служби таксі “Форсаж”,  дивіться у відео:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Дарья

    Нелюди, як таких взагалі земля носить, вони не заслуговують на життя навіть у в"язниці. Дуже шкода Романа, нехай земля йому буде пухом. Співчуття рідним та близьким.
  • Bogdan Severin

    пожизненно..

    кормить за счет бюджета?



    закопать живьем за такое!

    Анонім reply Bogdan Severin

    под Кривым Рогом урановые рудники есть, там работники нужны
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up