Поліція розкрила вбивство таксиста, якого закопали в полі під Вінницею

Поліція розкрила вбивство таксиста, якого закопали в полі під Вінницею
В середу, 25 листопада, у полі біля села Агрономічне знайшли тіло безвісти зниклого 27-річного таксиста Романа Данилюка. Поліція вже затримала двох підозрюваних у його вбивстві, ще один – у розшуку.

Про це розказали вчора, 26 листопада, на прес-конференції заступник начальника ГУНП у Вінницькій області Олександр Глянько та заступник начальника слідчого управління Олександр Солдатов.

Про зникнення сина поліцію повідомила матір, яка живе в Хмельницькій області, 20 листопада.

За словами матері,  27-річний Роман Данилюк працював автомийником та підробляв таксистом в Вінниці. А 17 листопада перестав виходити на зв’язок і не з’являвся на роботі.

Відео дня

Як розказують у Відділі комунікації Головного Управління Національної Поліції у Вінницькій області, 17 листопада Роман Данилюк пішов з роботи додому та зник за невідомих обставин. Зник і його автомобіль «Део-Сенс».

Оперативники провели ряд оперативних та слідчих заходів. Незабаром вони з’ясували, що до злочину причетні троє жителів Вінницької області. Один з яких, 22-річний юнак, разом з Романом жив в орендованому житлі.

Двоє інших – його 28 та 35-річні знайомі, які вже раніше сиділи в тюрмі за тяжкі злочини. Трійця злочинців об’єдналась задля заволодіння грошима та автівки Романа.

- Двоє незнайомих чоловіків, представившись працівниками поліції, зайшли в  квартиру до Романа. Наділи йому на руки кайданки та почали бити. За висновком судово-медичного експерта смерть потетпілого настала від численних травм голови, - розказує полковник Олександр Глянько.

- В квартирі потерпілого зловмисники знайшли кредитні картки, з яких згодом зняли близько 10 тисяч гривень, та на автівці вивезли тіло Романа у Вінницький район. Місце, де він закопаний, правоохоронцям показав один з затриманих, - додає заступник начальника слідчого управління поліції Олександр Солдатов.

Зараз двоє затриманих знаходяться в слідчому ізоляторі. Третій зловмисник, який втік на викраденій автівці «Део-Сенс» сірого кольору з номерами ВХ 5321 ВК, знаходиться у розшуку.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство), ч.4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій) та ч.2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Вбивцям загрожує  довічне ув’язнення- це максимальне покарання, передбачене за ці злочини.

А як вінницькі таксисти ледь не вчинили самосуд над вбивцею  28-річного Віталія Коваля, водія служби таксі “Форсаж”,  дивіться у відео:

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Дарья

    Коли дізналась про зникнення таксиста, мурашки по шкірі пробігли, все надіялась, що знайдеться живий та неушкоджений. Нехай земля йому буде пухом. Що з людьми робиться, це навіть не люди це якісь нелюди.
  • Анонім

    Я предлагаю ввести принудительное донорство органов за такие преступления!!! Глаза и почки ,руки и ноги нужны людям для добрых дел!!!а кормить этих выродков пожизненно за счёт труда порядочных налогоплательщиков-это вредительство!!!
  • Веретко Максим

    Де можна глянути статистику по вбивствам у Вінниці?

    Анонім reply Веретко Максим

    Таких треба на площі по кусках різати,а не смертну кару-стріляти.
  • Анонім

    Треба повертати смертну кару для таких виродків

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку Від читача 13:54 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети» 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up