Невдаха вкрав для знаймого за гроші туалетну воду “Dolche & Gabana”. Тепер їде до зони на чотири роки

Невдаха вкрав для знаймого за гроші туалетну воду “Dolche & Gabana”. Тепер їде до зони на чотири роки
У вівторок, 24 січня, Жмеринський міський районний суд засудив уже судимого чоловіка за крадіжку туалетної води “Dolche & Gabana Pour Homme” з магазину “Простор” вартістю більше 800 гривень.

19 січня приблизно 19:00 у місті Жмеринка, навпроти торгового центру “Катерина” , по вулиці Пушкіна, 7, компанія чоловіків розпивала спиртні напої. У ході так званого застілля зав'язалася розмова між двома чоловіками, один із яких запропонував знайомому за 300 гривень винагороди поцупити з магазину “Простор” туалетну воду. На що чоловік погодився та виніс із магазину туалетну воду марки “Dolche & Gabana Pour Homme 40 ml” вартістю 849 гривень. Після чого він зник з нею з місця події та віддав вкрадене своєму знайомому за 150 гривень, оскільки як виявилось він викрав не ту воду, яку просив його замовник.

Жмеринський міський районний суд Вінницької області визнав підсудного винним у вчиненні злочину, а опираючись на те, що чоловік відбував на момент злочину умовний термін, призначив йому за сукупністю вироків, покарання виді чотирьох років трьох місяців позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Ось до чого призвів спор. Шкода, через якихось нещасних 849 грн. сяде у в"язницю.
  • Ігор

    А за крадених 20 мільярдів доларів взагалі не садять, за вбивство не садять, тільки за 849 грн.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up