На виклик до прокурора «під кайфом». Вінничанка втретє попалася з наркотиками

На виклик до прокурора «під кайфом». Вінничанка втретє попалася з наркотиками

Вінничанка, яку двічі притягували до відповідальності за зберігання наркотичних засобів, знову попалася на цьому. До прокуратури жінка прийшла «під кайфом» та ще й прихопила з собою наркотики.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінниччини.

— Під час проведення слідчих дій - вручення повідомлення про підозру мешканці міста Вінниці за незаконне зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин, яке відбувалось у приміщенні Вінницької місцевої прокуратури, виявлено ще один епізод злочинної діяльності вказаної особи. Прокурор помітив дивне поводження підозрюваної, вона проявила ознаки наркотичного сп’яніння, — йдеться у повідомленні.

Коли прокурор запитав жінку про те чи вживала вона наркотичні засоби, почув ствердну відповідь. До того ж, вінничанка розповіла, що має при собі психотропні речовини. Це був амфетамін, який у неї вилучили правоохоронці.

Відео дня

Відомості за даним фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 309 КК України.

У прокуратурі зазначають, що це уже втретє «любительниця амфетамінів» попадається за зберігання психотропних речовин.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Николай Энэми

    Подруга исполняет)
  • Задунайский Торонтуй

    Лехова, учи терминологию, ты журналист или где?  "Під кайфом" писать недостойно твоей профессии. Подсказать как правильно литературно и юридически называется это состояние, или сама книжку откроешь?
  • виктор

    а прокуроры через одного наркоманы, к своим и пошла, сейчас любого прокурора возьми алкаш, взяточник и наркоман, какие они "прокуроры" так мелкое ОПГ которых мочить и даже не спрашивать как зовут!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up