Майже 900 літрів вина та коньяку знайшли прикордонники на Вінниччині

Майже 900 літрів вина та коньяку знайшли прикордонники на Вінниччині
Прикордонники Могилів-Подільського загону разом з працівниками митниці за вихідні вилучили майже 900 літрів спиртних напоїв.

Громадяни Молдови хотіли перевезти вино та коньяк через пункт пропуску «Могилів-Подільський–залізничний». Знайшли усе добро прикордонники в потягах, що прямували з Кишинева до Москви та Санкт-Петербургу. Троє провідників сховали більше 700 літрів вина у міжстельовому просторі, за опалювальною системою та у вентиляційних шахтах вагонів.

Ще один порушник на автомобілі «Мерседес» намагався перевезти вино та коньяк в Україну. Його виявили у  пункті пропуску «Могилів-Подільський-авто».

За повідомленням прес-центру Державної прикордонної служби України, на порушників склали протоколи адмінпровадження, а спиртне вилучили.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:13 Три пожежі за добу: коротке замикання, недбалість та печі завдали шкоди майну 18:58 Чи посадили їх? Дізналися результати корупційних справ у медичній сфері Вінниччини 18:05 Викрили понад 100 браконьєрів, у яких вилучили човни, знаряддя та 400 кілограмів риби 17:19 За добу шість пожеж в екосистемах. Загроза масштабних вогнів зростає photo_camera Від читача 17:16 «Покажи свою вишиванку світові». У Жмеринці готують святкову програму до Всесвітнього дня вишиванки 16:50 Новий супермаркет "Грош" почав свою роботу у ТСК "Магігранд" (Новини компаній) 16:24 Майстерність брилярів: краєзнавчий музей презентує колекцію солом'яних капелюхів photo_camera 16:03 КОРД «прикрив» канал збуту канабісу у Вінницькому районі, затримавши наркобаригу play_circle_filled photo_camera 16:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 15:55 На Заболотного горів автомобіль. Поліція розслідує підпал 15:22 Рятувальники гасили умовну пожежу, яка сталася через влучання снаряда play_circle_filled photo_camera 15:15 Від 15 тисяч гривень. Скільки коштує здати на права у Вінниці 14:40 Безкоштовна сімейна медицина в клініці MedSun: за два місяці задекларовано 18 тисяч пацієнтів (Новини компаній) 14:29 Вінничанин вибачився за куріння та зухвалу поведінку в тролейбусі. ВІДЕО play_circle_filled 14:02 На Калинівщині 61-річна скутеристка загинула в ДТП 13:27 Герой «Червоної Калини»: у Козятині вшанували пам'ять загиблого Дмитра Степанюка photo_camera 12:40 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 12:39 Вінницькі сапери розміновують Херсонщину: щодня очищають один гектар photo_camera 12:06 У Вінниці встановлять ще одну камеру автофіксації порушень ПДР. Де саме? 10:40 На Європейській площі сталася бійка за участю неповнолітніх: поліція з'ясовує обставини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up