Кидали гроші на картку дружини. За чотири місяці лісоруби нашкодили на 12 мільйонів гривень

Кидали гроші на картку дружини. За чотири місяці лісоруби нашкодили на 12 мільйонів гривень
  • Лісничого з Вінниччини зловили на гарячому: той незаконно реалізовував деревину вартістю 140 тисяч гривень.
  • Прокуратура Вінницької області передала до суду обвинувальний акт. Лісника чекає штраф або від двох до чотирьох років позбавлення волі.

Лісничий, що працював в одному з лісництв області, незаконно, без постановки на облік, реалізовував деревину вартістю 140 тис. грн, чим завдав Вінницькому обласному управлінню лісового та мисливського господарства чималої шкоди,повідомляє прес служба прокуратури Вінницької області. 

Свою послугу спритний лісник  оцінив у 60 тисяч , яка була перерахована двома частинами на банківську картку його дружини.

Замість вигідної оборудки, на лісника чекає покарання у вигляді штрафу від 17 000 до 25 500 тисяч гривень, або арешту на строк від трьох до шести місяців, або ж позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Відео дня

— Завдяки таким горе-лісникам та «чорним лісорубам» лише за чотири місяці поточного року обласному лісництву було завдано збитків на суму більше 12 мільйонів гривень, що вдвічі більше, ніж у минулому році, — говорить начальник державної екологічної інспекції у Вінницькій області Юрій Дубовий. — На жаль, останнім часом це не перший випадок, коли зловили на гарячому зловмисників, які налагодили схему нелегального збуту державної лісосировини. Звісно, відповідатимуть перед законом. Але мені шкода, що від цього страждає зелений фонд нашої області.

Окрім цього горе-лісника, в травні на гарячому зловили ще п'ять жителів нашої області, які налагодили схему нелегального збуту державної лісосировини. За час своєї діяльності, зловмисники знищили понад 200 цінних порід дубів на 3 мільйони гривень. Також у поточному місяці затримали організатора «чорних лісорубів», який дав працівнику СБУ 5 тисяч доларів хабаря.

Читайте також:

За минулий тиждень 132 п’яних водії, за чотири місяці 913 ДТП. Аварійна статистика

Жахлива ДТП біля Калинівки: «Наталя з нареченим розбилися, а за місяць мало бути весілля»

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Юрий Зайцев

    Что за дебильный перевод, сами хотя бы читайте.
  • Виктория Виктория

    Дати15 років йому і жінці. Бо це як вбивство живої природи і нашого здоров'я 🤬
  • Наталия Мовчан

    эта сволочт уничтожает экологию.будущее наших детей.а вы его по  головке гладите и приговариваете  НЕ ДЕЛАФ ТАК БОЛЬШЕ,ПОЖАЛУЙСТА     ВАМ то самим не стыдно?????
  • Nord Kirsten

    Ущерба на 12 миллионов, штраф 25 тысяч ... он потом 100 раз подумает, делать ли ему то же самое снова, ага, ага ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up