Сьогодні ховають вбитого в СІЗО. Шість діб родичам не віддавали тіло 59-річного Сергія

Сьогодні ховають вбитого в СІЗО. Шість діб родичам не віддавали тіло 59-річного Сергія
  • Вчора родичам віддали тіло чоловіка, якого арештували за зґвалтування 7-річної дівчинки на Замості, а потім вбили в слідчому ізоляторі.
  • Редакція дізналася про численні травми і пошкодження внутрішніх органів. Сьогодні, 19 липня, вбитого поховають.
  • Днями йому мало виповнитися 60. У такий поважний вік ця людина мала розвиток 6-річної дитини.

Після кількох публікацій на сайті 20minut.ua про невідомі обставини вбивства в слідчому ізоляторі автору зателефонувала родичка чоловіка, якого звинувачували в зґвалтуванні 7-річної дівчинки на Замості. Жінка назвалася, але попросила не афішувати її імені та прізвища в публікації. Вона розповіла: родичам погрожують, щоб нічого не розголошували, а тіло не віддають на поховання під різними відмовками. 

Розмова була в середу, 17-го липня. Вчора жінка повідомила, що тіло віддали. За її словами, розтин показав численні розриви внутрішніх органів.

— Його забили ногами, — сказала співрозмовниця. — В нього була дуже сильна кровотеча шлунку, селезінки і печінки. Розбиті внутрішні органи. Його після побиття, напівживого, кинули в камеру з зеками і вони намагалися реанімувати його. Все, що можу сказати.    

Відео дня

Жінка схильна до думки, що не зеки вбивали арештованого за статтею про статевий злочин проти дитини. Саме тому, каже, родина й боїться будь-що розповідати пресі. Але співрозмовниця захотіла пояснити нашим читачам дещо про Сергія. Так звати 59-річного чоловіка, якого взяли під варту після зґвалтування сусідської дівчинки рукою.

— Він не те, що психічно хворий, він дитина був, — каже родичка. — Коли його мати була вагітною ним, помер батько, й вона на мить втратила розум. От він таким і народився.  

У свої неповних 60 років, як дізналася редакція 20minut.ua, Сергій мав рівень розвитку 6-річної дитини. Не рахував, не вмів писати-читати. Він жив зі старшою сестрою, яка до останніх подій вчителювала в школі того ж Замостянського району, а тепер звільнилася на пенсію.

— В нас дуже велика і дружня родина. Ми всі дуже любили Серьожу, — каже родичка. — Він підробляв, допомагав людям виконувати якісь будівельні роботи, а вони, розплачувалися з ним горілкою... А як дитині дати пляшку горілки випити, то що може трапитися? Так само з ним і сталося.

Також співрозмовниця розказала: за рішенням суду, прийнятим напередодні смерті в СІЗО, Сергія направили в Одеський центр психічного здоров’я на експертизу, бо місцеві психлікарні не могли його прийняти. Жінка не знає, чому розумового відсталого не тримали до понеділка в ІТТ на Пирогова, 4, а завезли на вихідні до ізолятора тюрми на Брацлавській. Вбивство сталося там ввечері п’ятниці. Нібито прямо на коридорі. Повідомили про смерть родині вбитого тільки на другий день.

— Ми організовували йому ювілей, — продовжує розказувати про Сергія родичка. — Йому мало виповнитися 60 років за кілька днів, 21 липня. Тепер всі гроші, що ми зібрали, на похорони підуть. Хочемо поховати його по-людськи. Його вбили як собаку, а він як людина має право бути похований.

Хоронять Сергія сьогодні. За словами співрозмовниці, буде відспівувати священник церкви, яку він постійно відвідував. Родина — віруюча, велика і дружня.

Ми запитували жінку, що вона знає про потерпілу від дій Сергія дівчинку. Вона сказала, що дитину з початку тижня бачать надворі під час прогулянок, а це значить — жертва нападу пішла на поправку.  
 

Читайте також:

Домагання та обіцянки. Як в судах карають за розбещення дітей

ВРУ схвалила хімічну кастрацію педофілів. Як голосували вінничани?

Вінничанина підозрюють у розбещенні 4-річного хлопчика. Йому грозить до 8 років

У Вінниці психічнохворий зґвалтував семирічну дівчинку. Шокуючі подробиці

Арештований за вбивство завів акаунт у Фейсбуці з фото наколки «Только Бог Мне Судья»

Знов придумали маніяка. Вінничани говорять про зґвалтування в підвалі на Грибоєдова

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (124)
  • Катя

    Катюзі по заслузі!
  • Катя

    знаєте цього мало. Мало воно мучилось. Тварина. А ви родичі, говорите що його дуже любили, чому ж ви допустили щоб він (за вашими словами у нього був розум 6-ти річної дитини) допустили щоб він ось так спокійно гуляв вулицями?
    ви ж знали що він хворий.
  • Алена Боенко

    Мне не жаль, прости Господи!
  • Гера

    В його сім'ї були зв'язки в міліції і це було явно. І він сам сказав що йому було просто цікаво
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up