Знов придумали маніяка. Вінничани говорять про зґвалтування в підвалі на Грибоєдова

Знов придумали маніяка. Вінничани говорять про зґвалтування в підвалі на Грибоєдова
  • Редакція перевірила чутку про зґвалтування 9-річної школярки. І інформація про страшний злочин виявилася неправдивою.
  • Серед сусідів розійшлася вигадка дитини, яка побоялась сказати правду матері про прогул англійської.

«На Грибоєдова, 3 була зґвалтована дівчинка, 9 років», — написала вінничанка Юлія в соціальній мережі. В своєму пості вона розповіла, що дитина мала після школи бути вдома, але не послухалася маму і пішла гуляти.

«На вулиці подзвонила мама, і дівчинка забігла у підвал, щоб поговорити з мамою. І там все сталося», — пише Юля.

Журналіст написала авторці посту, щоб дізнатися, звідки у неї інформація про зґвалтування і що ще вона чула про випадок. Жінка пояснила: її знайома живе в названому будинку, а дочка цієї знайомої дружить з потерпілою дівчинкою.

Відео дня

Зі слів Юлії, злочин був в п’ятницю, 10 травня, на місці працювало багато поліції. Також співрозмовниця чула, що постраждала дитина була непритомною, коли її знайшли в підвалі з характерними для зґвалтування травмами.   

В групі «ДТП/Затори Вінниці» є п’ятничне повідомлення про поліцію на Грибоєдова. Люди там бачили скупчення службових машин і цікавилися, що сталося.

«Я тут недалеко живу, гуляємо з дітками постійно і страшно, — написала журналісту також Юлія. — Взимку майже навпроти теж казали, що зґвалтували дівчинку, ми проходили повз, бачили поліцію і швидку. Більше нічого про той випадок не чула. Тепер страшно, бо незрозуміло, чи знайшли винних».

Телефонуємо у відділ комунікацій обласного главку поліції з питанням про злочин проти школярки. Нам одразу кажуть про іншу справу — в Козятинському районі. Там, як сьогодні повідомляв 20minut.ua, підозрюють батька в зґвалтуванні неповнолітньої дочки. По Вінниці, кажуть нам одразу, нічого подібного не було. Але обіцяють уточнити.  

Пізніше Вадим Кобзар з відділу комунікацій із посиланням на керівництво Київського відділення розповів: дійсно, 10 травня був виклик на Грибоєдова, там працювали поліцейські наряди, але насправді зґвалтування дитини не було. Взагалі ніякого злочину, як виявилося на місці, не сталось.

— Дівчинка не пішла на зайняття з англійської мови і мамі сказала, що її хтось утримував в підвалі, — говорить Вадим Кобзар.

Виходить, щоб пояснити свій прогул матері, дитина вигадала злочин. Її вигадка й розійшлася серед мешканців мікрорайону, обростаючи подробицями про травми школярки, яких не було.   

Минулого року, нагадаємо, у Вінниці кілька разів у соцмережах розходилися різні чутки про маніяків, зґвалтування, викрадення дітей. Але підтвердження отримали тільки факти розбещення неповнолітніх, винуватця яких затримали з допомогою пильних городян. Психічнохворий чоловік, прозваний вінничанами «тяжилівським маніяком» чіплявся до школярок, але ніяких травм, окрім психологічних, дітям не завдав. Педофіла ізолювали.


Читайте також:

Щоб їх спіймати, не вистачає одного дзвінка. ТОП-10 людей з кримінального розшуку

Скандально відомого полковника знайшли в госпіталі. Що він сказав про домагання підлеглої?

«Нам і так тяжко, а тут журналісти...» Жінку полковника Астахова обурив розголос його справи

Розказав співкамернику про вбивство Сергія Чмири. Розсекретили таємно здобутий доказ

Дурна афера на «Новій пошті». Намудрував з посилкою — влетів на гроші з судимістю

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Наталья

    Ніколи не дивіться, що в 90-ті чи іще колись десь щось було гірше. Потрібно оточуючим демонструвати несхвалення любого гадства вплоть до побутового. Якщо кинути сміття, не привітатись, вкрасти соромно, дітей не гвалтують тим паче
  • Наталья

    А нащо ви: набиваєте підвали хламом, сукупна вартість якого 50 грн, не прибираєте, не викликаєте поліцію, якщо туди вдерся бомж? Якби там було чисто, замкнуто і під контролем, туди б не лізли всякі різні.-"теорія битих вікон"
  • Українець

    як на 9 років  - не дитяча вигадка.Скоріше замовчування правди, щоб не було паніки....

    Лариса Кобелева reply Українець

    Підтримую,не може дитина у 9 років таке  вигадати,швидше  за все, це мама не хоче розголосу і так званої  "ганьби"адже "що люди скажуть" більше хвилює ніж те,що може статися з психікою дитини.

    Наталья reply Лариса Кобелева

    Вона могла вигадати щось полегше, а то мати вже так зрозуміла. Особливо якщо днями їм саме розказували, що не можна "сідати до дядь в авто" тощо
  • Мельник

    Ой бляха дограються колись
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up