Вінничанка заявила, що батько ґвалтував 12-річну доньку. Перші подробиці

Вінничанка заявила, що батько ґвалтував 12-річну доньку. Перші подробиці

На Вінниччині матір повідомила, що рідний батько ґвалтував доньку. У поліції розказали перші подробиці слідства.

Поліцейські затримали жителя Козятинського району за підозрою у зґвалтуванні неповнолітньої доньки. Про це повідомляють у відділі комунікації вінницької обласної поліції.

За інформацією правоохоронців, повідомлення про злочин до поліції надійшло 11 травня від 54-річної матері дитини.

— В рамках відкритого кримінального провадження слідчим призначено ряд експертиз. Потерпіла 2007 року народження. До обрання міри запобіжного заходу підозрюваний затриманий в процесуальному порядку, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, — розповів начальник козятинської поліції Олег Швець.

Відео дня

Наразі 55-річному чоловікові оголошено про підозру. В його діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 4 ст. 152 кримінального кодексу України (зґвалтування). За таке правопорушення передбачено покарання - до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, вінничанка використовувала 4-річного сина для зйомок порнографії:

Читайте також:

Збоченець напав в під’їзді на 11-річну дитину. На Тяжилові говорять про маніяка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Ольга Фурсова

    прийняти Закон про кастрацію  ..тільки так..
  • Anna Biluk

    обрізати без наркозу

    Elena Poberezhnaya reply Anna Biluk

    И еще показательно на площади, чтобы другим не повадно было. Тварь
  • Tatyana Aleksandrowna Prokopuk

    Боже что творится, полная деградация!!!! Законы слишком мягкие к нас для таких людей, пожестче бы надо.

    Jelena van Elteren reply Tatyana Aleksandrowna Prokopuk

    Так хоть 15 лет, которые ему не сладкими покажутся, а в Голландии так вообще рай для педофилов, срок 1,5 - 2 года со всеми удобствами современного мира и защитой прав человека и потом терапия - беседы проводятся. Так что хоть 15 лет, хотя я считаю что им пожизненно нужно давать с муками, как и они своим жертвам тоже пожизненно дали!

    У меня с одним голландцем дискуссия была, так он сказал что педофилам нужно помогать бедным, так я вообще чуть со стула не упала.. И задала вопрос на чьей стороне он?
  • Сергій Петрович Кулик

    Знову Козятин
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up