Збоченець напав в під’їзді на 11-річну дитину. На Тяжилові говорять про маніяка

Збоченець напав в під’їзді на 11-річну дитину. На Тяжилові говорять про маніяка
  • Дівчинка йшла на урок музики, коли до неї причепився незнайомий бородач.
  • Сьогодні, 20 березня, розійшлися чутки про зґвалтування школярки в під’їзді будинку на Тяжилові.
  • В соціальній мережі виклали фоторобот чоловіка, який нібито й напав на дитину.
     

На Тяжилові зараз усі говорять про зґвалтування школярки. Про це розповіла редакції читачка та надіслала скрин-шот із мережі Вконтакті. На ньому – фоторобот бородатого чоловіка в шапці, якого зараз розшукують за напад на 11-річну дівчину. Принаймні, так написали про зображеного бороданя автори посту-попередження.  

Інформація біля фоторобота коротка, але вражаюча. В ній сказано, що на Тяжилові з’явився маніяк і він учора, 19 березня, на вулиці Максима Шимка (колишня Карла Маркса) зґвалтував серед білого дня 11-річну дівчинку. 

Від мешканців мікрорайону дізнаємося більше: напад на школярку стався на сходинковій клітині житлового будинку, який знаходиться неподалік школи. Дівчинка йшла до викладача на заняття з музики. Нападник вчепився до дитини між другим і третім поверхами. Що зробив із нею – люди тільки здогадуються. 

Відео дня

У відділі комунікацій обласної поліції 20minut.ua сказали, що злочин проти дитини в під’їзді був, але кваліфікували його, як розбещення. Тобто зґвалтування, про яке зараз говорять в місті, насправді не було.

Що значить розбещення? Кримінальний кодекс України такий злочин визначає, як вчинення розпусних дій до неповнолітнього. Більш зрозуміле пояснення є у Вікіпедії: «заманювання до дій сексуального характеру із застосуванням фізичного або психічного насильства над жертвою розбещення».

Чи постраждала фізично дівчинка від дій розпусника, редакції дізнатися не вдалося. Але мешканці мікрорайону, де стався напад, говорять, що психологічної допомоги школярка тепер потребує.

Жителі вулиці Максима Шимка також розповіли журналісту, що поліцейські проводили по квартирні обходи їхніх будинків, фотографували жильців чоловічої статі та нібито вже й затримали підозрюваного.

Втім, офіційного підтвердження інформації про розкриття злочину поки що немає. У поліцейському відділі комунікації коментувати кримінальне провадження, відкрите за статтею про сексуальне насильство над дитиною, відмовилися в інтересах слідства.  

Після того, як ця новина з'явилася на сайті 20minut.ua, з обласного управління Нацполіції перетелефонували і сказали: фоторобот з соцмережі немає ніякого відношення до названої справи, звідки це зображення - не знають. А прес-офіцер розмістила ось цей пост у Фейсбуку:

 


Читайте також:

В лісопарку на Кореї здоровань зґвалтував жінку і зараз ходить на волі

Він її 9 годин гвалтував, а міліція… кривдника відпустила

Педофіла на базарі у Вінниці брали 30 людей в бронежилетах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Ира Темченко

    Жах

    Наталья Лихогляд reply Ира Темченко

    ЦЕ ПОЛНИЙ ЖАХ  ЦЕ ПОТРИБНО РЯТУВАТИ ДИТЕЙ ПОКИ ВИН ПОКИ ВИН НЕРОСПУСТИВ ДО ДИТИНИ РУКИ  РЯТУЙТЕ СВОИХ ДИТЕЙ ПОКИ ВЫН НЕ РУШУКУЭ ДИТЕЙ КОЛО ПИДИЗДУ ДОРОГИ БАТЬКИ ВИ БАЧИТЕ ШО ЗАРА РОБИТЯ  ШО ЗАРА  ГУТКИ ПР МАНЬЯК З РАЗУЖЕ КОЛИ ВИ ПОБАЧЕТЕ МАНЬЯКА ЗВОНИТЬ ПОНОМЕРУ 102 И ПИШИТЬ ЗАЯВУ ПРО ИЗНАСИЛУВАНИЯ  БЕРЕЖИТЬ СВОИХ ДИТЕЙ ШАНОВНИ БАТЬКИ
  • Таня Ваколюк

    Сьогодні на вул.замостянській пишуть,що щось трапилось

    Nataliya Sklyar reply Таня Ваколюк

    Що трапилося на Замостянській читайте тут - https://vn.20minut.ua/Kryminal/cherez-tyazhilivskogo-maniyaka-dorosli-i-diti-v-strahu-drugiy-vipadok--10680677.html

  • Женя Мелах

    То на Тяжилове или на Максима Шимка???
  • Wiktoria Podobanska

    жахіття((
    тепер страшно ввечері повертатись додому 😠
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up