ВРУ схвалила хімічну кастрацію педофілів. Як голосували вінничани?

ВРУ схвалила хімічну кастрацію педофілів. Як голосували вінничани?
  • Вчора, 11 липня 2019 року, Верховна Рада України посилила покарання за згвалтування неповнолітніх.
  • Народні депутати проголосували за доповнення Кримінального Кодексу України статтею про примусову хімічну кастрацію педофілів.

Депутати ВР прийняли законопроект 6449 передбачає:

  • Введення реєстру осіб які вчинили злочин проти статевої свободи та недоторканості дітей.
  • Хімічну катрацію.
  • Посилення покарання за злочини проти дітей.

— Прийнятий законопроект дуже не ідеальний по ряду причин, але він краще ніж нічого, — зазначає дитячий захисник Дмитро Ревун.

Як голосували депутати за закон

Законопроект підтримали 247 нардепів, повідомляють на порталі Верховної Ради.

Відео дня

Від Вінниччини лише один Юрій Македон не підтримав цього рішення.

Не голосували за закон:

Блок Петра Порошенка:

  • Березенко С.І., Білозір О.В.,Ю Дехтярчук О.В., Дмитренко О.М., Єфімов М.В., Іщейкін К.Є., Козир Б.Ю., Лаврик М.І., Павелко А.В., Палатний А.Л., Рудик С.Я., Саврасов М.В., Фролов М.О., Чекіта Г.Л., Шинькович А.В., Яриніч К.В., Артюшенко І.А., Бєлькова О.В., Гринів І.О., Кобцев М.В., Куліченко І.І., Куренной В.К., Лесюк Я.В., Македон Ю.М., Сольвар Р.М., Суслова І.М.

Народний Фронт:

  • Данілін В.Ю., Кацер-Бучковська Н.В., Лапін І.О., Романовський О.В., Бриченко І.В., Дейдей Є.С., Матейченко К.В., Чорновол Т.М.

ОпоБлок:

  • Гусак В.Г., Ларін С.М., Мороко Ю.М., Папієв М.М., Сажко С.М., Солод Ю.В., Добкін Д.М., Ківалов С.В., Льовочкіна Ю.В.,

Самопоміч:

  • Діденко І.А., Подоляк І.І., Сидорович Р.М.

Відродження:

  • Барвіненко В.Д., Хомутиннік В.Ю., Гєллєр Є.Б.

Бітьківщина:

  • Немиря Г.М.

Радікальна Партія Ляшка:

  • Мосійчук І.В., Вітко А.Л.

Воля народу:

  • Бандуров В.В.

Позафракційні:

  • Кишкар П.М., Кишкар П.М., Найєм М., Тарута С.О., Чумак В.В., Геращенко І.В., Кривенко В.М., Литвин В.М. Льовочкін С.В., Розенблат Б.С.

Утримались

  • Самопоміч: Опанасенко О.В.

Як відбуватиметься хімічна кастрація

Варто відзначити, що раніше людей, які вчинили сексуальне насильство по відношенню до дітей, позбавляли волі на строк від 7 до 15 років. Тепер же їм не тільки загрожує в'язниця, а й примусова хімічна кастрація.

Вона має на увазі введення антиандрогенних препаратів, до складу яких входять спеціальні хімічні речовини. Під їх впливом у людини відбувається зниження лібідо і сексуальної активності. Хімічна кастрація не застосовуватиметься тільки до осіб, які не досягли 18 років, і тим, які переступили 65-річний рубіж.

При цьому варто звернути увагу на зниження Верховною Радою України терміну відбування покарання у в'язниці для ґвалтівників. Так, за згвалтування неповнолітніх позбавлятимуть волі на строк до 12 років. А ось за розпусні дії стосовно дітей свободи позбавлять на термін до 3 років (замість 5).

За статистикою правоохоронців, лише з початку року більше 200 дітей стали жертвами педофілії, понад півсотні неповнолітніх злочинці вбили.

Читайте також:

У Вінниці психічнохворий зґвалтував семирічну дівчинку. Шокуючі подробиці

Вінничанина підозрюють у розбещенні 4-річного хлопчика. Йому грозить до 8 років

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (71)
  • Юрий Бондарук

    Хто не підтримав закон - ті якраз і потребують ПЕРШОЧЕРГОВОЇ КАСТРАЦІЇ!
  • Оксана Цыба

    Позор депутатам Винницким,которые не проголосовали за закон химической кастрации.
  • Лариса Степанишина

    Кастрация не выход, эти больные сволочи найдут другие способы издевательств, нужна либо вечная изоляция, либо истребление. А по поводу надсмотра за ними полицией, ну совсем смешно, что 24 часа в сутки кто-то будет за ними следить? Все равно их будет тянуть совершить преступление, а способ они изобретут

    Николай Джедаевич reply Лариса Степанишина

    расчленение на органы ...
  • Татьяна Данилюк

    Привет, красота
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up