У Вінниці психічнохворий зґвалтував семирічну дівчинку. Шокуючі подробиці

У Вінниці психічнохворий зґвалтував семирічну дівчинку. Шокуючі подробиці
  • Протягом минулої доби зареєстрували п’ять статевих злочинів відносно дітей, які сталися в Україні.
  • Читайте моторошні деталі далі.

Вчора, 8 липня 2019 року, у Вінниці поліцейські затримали підозрюваного у вчиненні зґвалтування 7-річної дівчинки. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області.

—  Близько 15.20  в одному з мікрорайонів Вінниці поруч з гаражними приміщеннями дитина гралася разом з 9-річною сестричкою. В цей час невідомий напав на дівчинку, затягнув у кущі та вчинив розпутні дії. Зловмисник демонстрував дитині статеві органи та рукою вчинив насильницькі дії сексуального характеру, — розповідають правоохоронці.

За іх словами, старша дівчинка втекла та  розповіла батькам про те, що сталося. 

Відео дня

—  Дівчинку доставлено до лікарні. Поліцейські оперативно затримали підозрюваного. Ним виявився місцевий житель. Його затримано в процесуальному порядку. Зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Готуються матеріали для оголошення йому  про підозру. Слідство клопотатиме в суді про взяття його під варту, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

—  59-річний психічно хворий чоловік зґвалтував рукою дівчинку. Дитина доставлена в Центр матері й дитини. Попередній діагноз: згвалтування та кровотеча. Покидьок затриманий, — зазначає Вячеслав Аброськін, який працює першим заступником голови Нацполіції України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.152 КК України (зґвалтування малолітньої особи). Такий злочин карається ув’язненням  на строк від 8 до 15 років.

В рамках розслідування проведені першочергові слідчі дії, зібрані речові докази, планується призначення ряду експертиз , в тому числі, психолого-психіатричної експертизи, яка визначить  психічний стан підозрюваної особи.

Статеві злочини відносно дітей зареєстровані тільки протягом минулої доби

  • Львівська область. 24-річний покидьок по-звірячі зґвалтував неповнолітню. Підозрюваний затриманий.
  • Вінницька область. Психічно хворий, 1959 р.н. скоїв напад на дівчинку, 2012 р.н., після чого зґвалтував рукою. Дитина доставлена в Центр матері й дитини. Попередній діагноз: згвалтування та кровотеча. Покидьок затриманий.

  • Миколаівська область. 24-річний зґвалтував неповнолітню серед білого дня, затягнувши в кущі. Покидьок встановлений, але з місця проживання зник, розшукується.
  • Тернопільська область. Чоловік, 1964 р.н., розбещував хлопчика, 2010 р.н., і дівчинку, 2012 р.н. Підозрюваний при опитуванні підтвердив свої дії щодо розбещення дітей.

—  І це тільки ті факти злочинів, де батьки перебороли страх та звернулися до поліції, а скільки ще латентних статевих злочинів скоюються відносно дітей можна лише здогадуватися.Всі повинні зрозуміти, що замовчуючи злочини, не звертаючись до поліції, ви даєте можливість покидькам безкарно гвалтувати та знущатися над нашими дітьми. Припинити знущання над нашими дітьми можливо, але потрібно діяти, а не спостерігати, — повідомляє перший заступник голови Нацполіції України.

Нагадаємо, 23 червня 2019 року, у Калинівському районі за підозрою у розбещенні 4-річного хлопчика поліція затримала 28-річного вінничанина.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (85)
  • Uliana

    Ho banale smetti anche   toi  poni idioy
  • Женя Тюленев

    А чому ніхто не пише тепер ,,Ура!" Все як ви того хтіли! Кажуть, гвалтівника вбили. Радуйтесь!

    Олександр Сапсай reply Женя Тюленев

    шановний,  а що б ви писали, якби так постраждала ВАША донька?

    олег reply Женя Тюленев

    а ти звідки знаєш?)

    Sasha Sigaev reply Женя Тюленев

    Якщо тобі подобається смерть невинного , то радій !
  • Sveta Lapšāne

    Kastrirovat i vse tut
  • Serega Gl

    То нащо суд? Зкинути інформацію про таких в широкий загал-впевнений що  довго не проживуть👌.ще й експертизу чи осудний!!нащо? Зразу -"на кол".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up