Грабіжники-невдахи наносять другий удар по ювелірці. І знову - облом

Грабіжники-невдахи наносять другий удар по ювелірці. І знову - облом
В редакцію "20хвилин" сьогодні зранку зателефонував читач і розповів, що сьогодні (15.03) вночі четверо в масках напали на ювелірний магазин, що на Талаліхіна,3 та застрелили охоронця. Це виявилося правдою, але лише частково.

Наш журналіст Володимир Філатов виїхав на місце події. На першому поверсі багатоповерхівки на Талаліхіна,3 знаходиться ювелірний магазин і майстерня - фірма "Дімант-Л". На нічний злочин нічого не вказувало, хіба що збитий парковочний бар'єр на дорозі біля магазину.

Розпитавши місцевих жителів дізнаємося, що вночі дійсно щось сталося - люди чули постріли, а десь біля п'ятої години ранку до будинку приїхало дуже багато міліції. Ходили з ліхтариками щось шукали. Рано-вранці міліціонери, за словами мешканців будинку, ходили по квартирам опитували людей - хто що бачив. 
Як згодом повідомила "20хвилинам" прес-офіцер обласної міліції Анна Олійник, близько 4.40 четверо людей в масках, мінімум один з яких був озброєний, забралися у ювелірну майстерню. Для цього вони перекусили (чи перепиляли) грати на вікні та на зламали саме вікно. В середині було два охоронця. Один із них побачивши, що коїться, гепнув ногою по дверям кабінету директора - двері були під сигналізацією. Зробивши це, охоронець спробував втекти з майстерні - злочинці стали стріляти. Одна куля влучила в ногу.
Пробувши в магазині менше хвилини, злочинці втекли ні з чим. Куля, якою поранили охоронця, виявилась гумовою. 
Це "пограбування" дуже нагадує невдалий злочин двотижневої давності. Тоді двоє грабіжників (але без масок) увірвалися до магазину «Діадема» на Київській. Вони пробули там близько 30 секунд і втекли, злякавшись що продавщиці натиснули на тривожну кнопку (хоча ніхто на неї не натискав). Нічого з собою не прихопили, за виключенням пістолету, якій відібрали у охоронця. До речі, той пістолет був саме для відстрілу гумових куль.

Відеокадр з невдалого пограбування "Діадеми" на Київській. Це було 1 березня

По двом випадкам уже порушили кримінальні провадження. Навіть за невдалий злочин горе-грабіжникам загрожує від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Ничего себе облом! Охранника подстрелили это облом?

    Дарья reply Анонім

    І не кажи, добре, що хоч стріляли гумовими кулями, що живий залишився охоронець. Невже не можуть знайти цих виродків, уже вдруге хотіли пограбувати дві ювелірки і так і не можуть зловити їх. По поступкам же видно, що діють не професіонали, навіть лице своє засвітили на першому нападі.
  • Анонім

    привет 90-е!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up