Чоловік міг бути живим, коли його закопували. Як розкривали вбивство в Липовці

Чоловік міг бути живим, коли його закопували. Як розкривали вбивство в Липовці
Робота поліцейських на місці злочину. Кадр зі зйомки відділу комунікацій
  • Цинічним назвав вбивство 53-річного чоловіка в Липовці генерал поліції.
  • Він розповів, що потерпілий міг бути ще живим, коли його закопували злочинці.
  • Начальник поліції нагородив співробітників, які розкрили цей злочин.  

Про затримання в Липовці двох чоловіків за підозрою у вбивстві старшого товариша 20minut.ua інформувала в новині «За образу — забили до смерті та закопали…». На сьогоднішньому брифінгу начальник обласного главку нагородив поліцейських, які розкрили цей злочин. Цинічним і зухвалим назвав його генерал Педос.

— Минулої суботи оперативники Липовецького району розкрили зухвале та цинічне вбивство чоловіка, яке скоїли його знайомі — двоє раніше судимих за майнові злочини місцевих мешканців, — сказав Юрій Педос. — Після спільного розпиття спиртних напоїв та виниклої сварки вони спричинити потерпілому тілесні ушкодження та в подальшому, вночі, з метою укриття злочину, закопали тіло майже в центрі міста Липовець, неподалік від території місцевого підприємства.

Начальник поліції сказав, що злочинці з потерпілим раніше разом скоювали злочини. На цьому грунті між ними й виникла суперечка на квартирі потерпілого. Юнаки віком 20 та 23 роки били старшого 53-річного подільника спершу в нього дома, а потім і надворі.  

Відео дня

— Ми не можемо сказати, чи він був вже мертвий на час, коли вони його ховали, — говорить Юрій Педос. — Є підозри, що чоловік міг ще бути живий, коли вони викопали йому яму і зламали ноги, оскільки він в ту яму не поміщався… Цих цинічних злочинців ми зловили, оголосили підозру і будемо їх арештовувати.

 

Чи підтвердить підозри поліцейських про закопаного живцем чоловіка експертиза, повідомимо, коли озвучать її результати. Поки що відомо, що убитого липовчанина правоохоронці кілька днів розшукували як безвісти зниклого. 

— Завдяки оперативним його пошукам і отриманій інформації злочин розкрили. Не можу не сказати про високу професійність співробітників Липовецього підрозділу, які спіймали злочинців, — сказав Юрій Педос.

 

За розкриття цього вбивства він сьогодні, 25 лютого, нагородив заступника начальника названого підрозділу — підполковника Руслана Гембу, начальників двох секторів — капітанів Олександра Рузіна та Андрія Фоміна і оперативного співробітника — старлея поліції Олександра Степанка.

Також сьогодні, нагадаємо, подяки за мужність і та рішучість під час припинення злочину отримали двоє журналістів редакції RIA/20minut.ua Михайло Курдюков та Микита Панасенко. Докладніше про це читайте в цій новині — «Пумб, вяжут кого-то»: розказали подробиці затримання «відбитих малоліток».


Читайте також:

Анатолія Малєца, підозрюваного у вбивстві власної сім’ї, возять до експертів на Ющенка

Таємна кімната в поліції. Як зберігають речдоки і коли повертають власникам (ІНФОГРАФІКА)

Дорослі забирають речі в дітей на вулицях Вінниці. «Хочеш повернути, йди зі мною»

Куди жалітися на поліцейського чи прокурора? Зібрали всі адреси та телефони для скарг
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Oleksandr Stoliarov

    Панасенко, це зашквар, отримувати подяки му..в, фу. фу-фу-фу
  • Мельник Марианна

    Дурна стаття, вбито людину, а вони тішаться, які молодці наші «копи». Таке

    Max Sikret reply Мельник Марианна

    Копи розкрили злочин, тому і тішаться результатом. Це, нормальна реакція. Вони ж, не тішаться, що вбито людину.
  • Вікторія Паляниця

    Жах
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up