Два дні Вінниця кружлятиме у східному танці

Два дні Вінниця кружлятиме у східному танці
Шостий фестиваль східного танцю «Сафіна» у Вінниці зібрав більше півсотні учасниць. Найменшій учасниці – чотири роки, найстаршим – за 40.

- Шість років тому фестиваль розпочався з 25 учасниць, - розповідає організатор фестивалю Тетяна Честякова. – На сьогоднішній фестиваль зареєструвались 550 учасниць. Тоді це були учасники лише з Вінниці, зараз фестиваль вже загальноукраїнський.


За словами організатора щоб прийняти участь у фестивалі до Вінниці приїхали танцівниці з Хмельницького, Житомира, Жмеринки, Дніпропетровська, Києва та Харкова. Серед суддів є танцівниця з Нідерландів. Тож можливо наступного року фестиваль зможе претендувати на звання міжнародного.
Previous Next

За словами Тетяни Честякової, учасники, які виступають на фестивалі мають різний танцювальний стаж.
- Займатись танцями можна по різному, - розповідає жінка. – Буває, що і за рік можна досягти якихось результатів. Ми завжди говоримо, що 2% - це талант, а 98% - робота та зусилля. Все залежить від людини.
Фестиваль східного танцю «Сафіна» у міському палаці мистецтв «Зоря» відкрився сьогодні, 13 червня, і триватиме два дні.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    У всіх учасниць цього фестивалю дуже гарні наряди, усі талановиті дівчатка, і кожна з них заслуговує на перемогу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up