Які фільми про відносини людини і мавпи варто подивитись

Які фільми про відносини людини і мавпи варто подивитись
Як провести недільний вечір? У компанії із хорошим фільмом, чим не варіант?. Пропонуємо топ-10 фільмів про відносини людини і мавп, адже останні будуть заправляти в наступному році, згідно з китайським календарем.

Напевно, усі бачили кіно про Тарзана. У фільмі під назвою "Тарзан: Людина- мавпа" розповідається про історію дочки торговця бивнями, яку викрав вихований мавпами дикун, повелитель джунглів і взагалі гарячий хлопець Тарзан.Ще одним відомим фільмом про мав є історія "2001 рік: Космічна одіссея". Картина Стенлі Кубрика вважається одночасно і кращим, і самим занудним фільмом на світі, під зав'язку напхана філософією і різного роду красотами і демонструє в рівній мірі нікчемність і велич людини в масштабах Всесвіту.Ще одна фантастична історія про мавп називається "Неймовірно всохла жінка". У стрічці розповідається про історію жінки Пет Крамер, яку викрали для дослідів. У лабораторії Пет знайомиться із піддослідною мавпою. Тварина і крихітна жінка разом тікають з катівень, після чого носяться по місту, явно пародіюючи сцени з Кінг-Конга, поки в кінцевому результаті не возз'єднуються з родиною Пет.Фільм "Горили в тумані" розповідає про події середини 60 -х. Історія про те, як американка Дайан Фоссі відправляється в Центральну Африку, щоб вивчати гірських горил - зникаючий вид мавп. Фільм з трагічним кінцем, але знятий на реальних фактах.Історія "Могутній Джо Янг" теж дуже зворушлива та емоційна. У фільмі розповідається про життя двох - маленької горили та дивчинці, які залишилися сіротами. Їхніх мам вбили браконьєри. Стрічка явно натякає на те, що тварини краще більшості людей.

Однією із суперкасових стрічок став фільм про снігову людину. Історія "Гаррі і Хендерсон" розповідає, як американське сімейство збиває машиною снігову людину і привозить її до себе додому з метою заробити грошей на дивину. Але все швидко змінилося, і родина полюбила тварину. Кіно у собі вмістило усе - сімейні цінності, сентиментальний сюжет, грубуватий милий гумор та інші так звані “духовні скріпи”.Фільм "Епідемія" демонструє як науковці і військові готові до порятунку людства від смертельного вірусу, яким заразила людей маленька мавпочка. Спеціалісти цей фільм не відносять до популярних, але слід зазначити, що у ньому знялися відомі зірки кіно - Рене Руссо, Дастін Хоффман, Кевін Спейсі, Дональд Сазерленд та Морган Фрімен."З'являється Данстон" - фільм про орангутанга-злодюжку. Тварині набридає таки заробіток і вона тікає, кооперується з дев'ятирічним сином менеджера готелю і влаштовує переполох.

Трошки шалений, дивний та безглуздий фільм "Джей і мовчазний Боб завдають удару" розповідає історію про двох друзів, які відправились до Голлівуду відновлювати справедливість. Загалом, це не кіно, а справжні  “іменини серця”.

Відео дня

Відома історія "Кінг Конг" про гігантського монстра - мавпу, яку корисливий режисер бере в полон і відвозить додому, щоб - показувати за гроші. У процесі мавпа встигає полюбити головну акторку нереалізованого фільму, і від нещасного кохання відбуваються всі наступні біди.

Опитування

Який із перелічених фільмів вам до вподоби?

Якщо ви знаєте кіно про мавп, а його немає у даному списку, можете запропонувати його у коментарі.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День піхоти ЗСУ. Історія, заборони та прикмети 6 травня Від читача 08:29 Укртелеком підвів підсумки першого кварталу 2024 року 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up