Закон про валютні кредити по 5.05. Що ви про це думаєете? (ОБГОВОРЕННЯ)

Закон про валютні кредити по 5.05. Що ви про це думаєете? (ОБГОВОРЕННЯ)
Вчора ввечері депутати погодились перерахувати валютні кредити у гривню по курсу 5,05. Інтернет користувачі називають прийнятий закон №1558-1 повнив популізмом. Радіють ті, хто має валютні кредити. А вам як така новина?

Щонайменше троє із депутатів, які підтримали закон вчора, 2 липня, вже сьогодні пишуть у соцмережах, що зробили помилку. Депутатка Альона Шкрум зазначає: «Написала заяву про відкликання голосу за Закон про реструктуризацію валютних кредитів. Вважаю, що єдина справжня помилка — не виправляти своїх помилок.Це на сьогодні - єдиний вчинок, за який мені соромно у цій Раді. Жодних виправдань щодо технічних деталей голосування. Обставин немає, є я, яка натиснула кнопку. painful experience».

Відкликають свої голоси і Ігор Луценко, і Олександр Черненко.

Вінницька активістка Таїсія Гайда також обговорює даний закон у ФБ. Вона пропонує народним обранцям видати кредити по курсу 5,05 гривень за долар вимушеним переселенцям.

Відео дня
 

Панове депутати, а можна прийняти закон щоб вимушеним переселенцям видати кредити на житло по курсу 5,5 ? Чи вони не гро...

Posted by Таїса Гайда on 2 липня 2015 р.

- У нас в елітному заміському мікрарайоні Агрономічний є купа будинків, на які брались кредити з метою : побудувати, продати і заробити на цьому добре, - пише вже в своєму іншому дописі Таїсія Гайда. -  А тут -раз і криза і не продається і кредити не виплачуються. Так ось саме зараз ці люди уже віртуально мільйонери, врахувуючи різницю між вартістю продажу в доларах і перерахунком по 5,5.

Вінничанка зазначає, що  якщо такий закон має бути , він має чітко розмежовувати тих, хто дійсно потребував житла і до речі адекватного житла і тих хто, на цьому просто хотів заробити.

А що з цього приводу думаєте ви?

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    В основном банки давали кредиты в долларах , а депозиты брали в гривне - итог : обмануты и те и другие. И не стоит винить заемщиков, так как они тянули кредиты 8 лет и по курсу 5, 8, 12, 18 уже 22. и давно в виде только процентов их вернули.

    Анонім reply Анонім

    Предвыборные обещания надо выполнять!Закон рассматривался и проходил первое,второе и третье чтение!Авторами закона являлись в том числе депутаты от Народного фронта(Яценюк)!Предложение о голосовании внес Ю.Луценко лидер фракцииБПП!Половина депутатов от БПП проголосовали "ЗА!Спикер Рады проголосовал "ЗА".Депутатов встречали криками "Спасибо".А в итоге получили позорище на весь мир в виде отказа Президента от своих обещаний,отказа депутатов от своих слов Да кто ж за вас следующий раз проголосует?

    Подробности читайте на УНИАН: http://www.unian.net/politics/1098463-poroshenko-nazval-prinyatie-radoy-zakona-o-valyutnyih-kreditah-korruptsiey.html

    Анонім reply Анонім

    см. обещание кандидата в президенты.
  • Anonymous

    поясніть одну просту річ.. хто цих людей заставляв брати ВАЛЮТНИЙ кредит?

    Анонім reply Anonymous

    закон очень правильный,абсолютно соответствует предвыборным обещаниям кандидата в президенты !
  • Polina Osipenko

    Так пересчитайте и депозиты по 5.05? Нет, не хотят. Все таки надо начинать люстрацию банкиров. Тот же Лагун дожен быть в первых рядах. Это реальный виновник бед многих клиентов Дельта банка https://www.facebook.com/359729257565379/photos/a.359764484228523.1073741828.359729257565379/396868133851491/?type=1&theater

  • Анонім

    Як завжди лохотрон для звичайних людей! Бо всі добре знають хто тоді брав кредити. Тому і проголосували.

    Місцевий reply Анонім

    Цей Закон, за який  проголосували, НЕМАЄ шансів на життя, він буде або відмінений або ветований. Виконувати його НЕ будуть, як доречі і багато інших Законів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up