Вінничани пропонують викласти в магазинах полицю з безкоштовним хлібом (ВІДЕО)

Вінничани пропонують викласти в магазинах полицю з безкоштовним хлібом (ВІДЕО)
  • «Шановні пенсіонери, тут ви можете безкоштовно взяти буханку хліба».
  • Такі прилавки допомоги з’являються в магазинах України.
  • Люди, які мають можливість купити зайву буханку хліба, кладуть буханець на полицю.

«Давайте так зробимо в кожному продовольчому магазині країни й не тільки з хлібом! Це мінімум який ми з вами можемо організувати для тих людей кого наші чиновники заставили виживати на "пенсію" в 1200 гривень», - запропонував користувач ФБ Володимир Савчук.

 «От думаю як би у нас запустити такий проект. Наскільки знаю це в декількох містах працює», - написала вінничанка Людмила Бобровська на своїй сторінці у Фейсбуці.

 

Відео дня

Пропозицію підтримують ще й інші вінничани. Так допис поширив і Володимир Бевз. А волонтерка Мая Цветкова написала, що це «було б дуже добре».

Варто зазначити, у луцьких крамницях волонтери вже встановили спеціальні полиці, на яких небайдужі можуть залишити хліб для пенсіонерів та знедолених:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • █▬█ Ⓐ ▀█▀ Ⓐ ✿ܓ

    В Европе есть центры где можно прийти и получить набор продуктов совершенно бесплатно. На самих продуктах на упаковке написано не для продажи и это все оплачивает государство. В нашей же стране только сами люди способны помочь другим. Государство способно только налоги сдирать и себе в карман распихивать.
  • Иванов Иван

    а чо тилькы хлиб моглиб зробыты магазыны вообще безкоштовнымы булаб гарна идуя и сумнивы браты не будуть и продавцив не потрибно коммунизм бля
  • Полищук Саня

    Підтримую !
  • Киливник Яна

    Гарна ідея, але сумніви з приводу чесності продавців присутні....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up