Економіка замкнутого циклу: вінницьких бізнесменів запрошують на семінар

Економіка замкнутого циклу: вінницьких бізнесменів запрошують на семінар
  • Як і скільки можна заощадити на витратних матеріалах, електроенергії та знизити викиди вуглекислого газу в атмосферу?
  • Протягом двох дінв вінницьким підприємцям та держслужбовцям на семінарі розкажуть про вигоди переходу на економіку замкнутого циклу.

Наступного тижня, 6 та 7 листопада 2018 року, компанія Epson проведе у Вінниці безкоштовний семінар для представників корпоративного та державного секторів. На семінарі фахівці компанії розкажуть про переваги переходу підприємств до економіки замкнутого циклу задля збереження екології та економії власних ресурсів.

Перехід до економіки замкнутого циклу задекларований в глобальній програмі Європейського Союзу, до якої приєдналась і японська компанія Epson – світовий лідер в області струменевого друку. Щоб запровадити стандарти і цінності циклічної економіки в Україні, фахівці компанії протягом жовтня-листопада 2018 року проведуть серію безкоштовних семінарів в найбільших містах - у Вінниці, Харкові, Дніпрі, Львові та Одесі.

На своєму прикладі, Epson навчить представників українського корпоративного і державного секторів, як і скільки можна заощадити на витратних матеріалах, електроенергії та знизити викиди вуглекислого газу в атмосферу.

Відео дня

Сьогодні компанія Epson виробляє струменеві друкуючі пристрої для бізнесу з будь-яким завантаженням, які споживають до 96% менше електроенергії, виробляють на 94% менше відходів, і виділяють на 92% менше CO2, в порівнянні з лазерними пристроями. При цьому не поступаються в продуктивності. У розумінні компанії, «екологічний» продукт на кожному етапі його виробництва – від проектування, виготовлення, транспортування та переробки - завдає якомога менше шкоди навколишньому середовищу.

За підрахунками Epson, використання нових пристроїв для друку тільки в країнах ЄС допоможе заощадити до 156 мільйонів фунтів стерлінгів за рахунок меншого споживання електроенергії і допоможуть знизити викиди вуглекислого газу в Європі на 333 041 метричних тонн.

Відвідати семінар можно безкоштовно, але за умови попередньої реєстрації на сайті Epson.

Що таке циклічна економіка?

Традиційна економічна модель є лінійною: добувати ресурс, виготовляти сировину і розпоряджатися нею. Ця модель спирається на виробництва з легкодоступних матеріалів і енергії, що призводить до величезної кількості відходів. Неймовірно, але 90% сировини, яка використовується у виробництві, перетворюється в відходи ще до того, як продукт покине завод, а 80% виробленої продукції викидаються протягом перших шести місяців їх життя.

Циклічна модель є привабливою альтернативою, в якій ми зберігаємо ресурси у використанні довше, а потім відновлюємо та регенеруємо продукти і матеріали в кінці терміну служби. Економіка замкнутого циклу дає компаніям надійний запас ресурсів для виробництва продукції, а також захищає споживачів від підвищення цін, викликаного зростаючим дефіцитом ресурсів.

«Epson Europe B.V.» в Україні, www.epson.ua.  Компанія Epson здійснює діяльність на території України з 19 липня 2005 року. Список продукції, що постачається в Україну, включає принтери, багатофункціональні пристрої друку, витратні матеріали до них, планшетні і потокові сканери, мультимедійні проектори, документ-камери і окуляри доповненої реальності. За роки роботи компанія Epson зайняла і успішно утримує лідерські позиції на українському ринку проекторів і пристроїв струменевого друку.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up