«Вже думали, що вона «піде». Поки жива»: нові деталі аварії на Соборній, де збили дівчину

«Вже думали, що вона «піде». Поки жива»: нові деталі аварії на Соборній, де збили дівчину
  • Кілька днів тому вінничанка Анастасія Потапова опинилася під колесами «Лексуса». Зараз вона у комі. За словами мами Насті, її стан вкрай критичний. 
  • Поліція знайшла очевидців аварії та дізналась, чи дівчина переходила дорогу по пішохідному переході. 

Аварія трапилась на Соборній, навпроти «Пиріжкової», 30 серпня близько 18.00. Водій Lexus наїхав на дівчину. Постраждалою виявилася 18-річна вінничанка, водієм — 33-річний вінничанин. Дівчина на місці втратила свідомість, і досі знаходиться у комі. Анастасії потрібне було термінове переливання крові, донорів уже знайшли. Наразі постраждала знаходиться у реанімації Вінницької міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги. 

— Настя у дуже важкому стані. У неї переломи кісток черепа, лобної, тім'яної та виличної кістки. Їй видалили селезінку, — розповідає мама дівчини Оксана. — Крім того, у неї забій нирки, легень і перелом ребра. До свідомості вона не приходить. Сьогодні лікарі в реанімації, думали, що вона «піде». Поки жива. 

Мати дівчини сказала, що з водієм вони не контактували, адже їй зовсім не до цього. 

Відео дня

За версією водія, все сталося за кілька метрів від пішохідного переходу. Він стверджує, що дівчина рухалася саме проїжджою частиною, а не «зеброю». У день аварії свідки говорили, що перетинаючи дорогу, постраждала мала в руках смартфон та була в наушниках. 

— Слідчі знайшли відеозапис з камер, де видно, що дівчина все-таки переходила дорогу по пішохідному переході, — говорить прес-офіцер ГУНП у Вінницькій області Вадим Кобзар. — Спочатку ми коментували, що вона переходила поза межами «зебри», але ця інформація не підтвердилась. Встановлено, що дівчина йшла по пішохідному. 

В поліції повідомили, що відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Читайте також: 

«Страшно було сказати, що все добре»: після тривалого лікування Люда повернулася додому

Біля Замкової гори планують відкрити торгівельно-сервісний центр. Чи законне це будівництво?



 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (318)
  • Осадча Анна

    А мені шкода обидві сторони. Зламані долі та долі, якихначе й не було😔😭😭 І ворогу не побажаєш. Нестерпна будь за кожного. Співчуття рідним та близьким і сил все пережити водію. Якщо це совісна людина , то це тягар на все життя. Важко. Шкода і дівчинку, життя було ще в самому розквіті . Скажу так, що засуджувати не буду ні одну, ні інша сторону, бо всі ми не застраховані від подібного , не дай Бог. Сил батькам все пережити,  це велика біль і велика втрата.😭😭😭
  • Марія Рекеда

    Настя сегодня ночью умерла... 😢🙏

    Ліля Новік reply Марія Рекеда

    Откуда вы это взяли говорят она жива

    Райская Анжелика reply Ліля Новік

    Нет, она умерла
  • Олеся Вікторівна

    Ще з дитинства усім вкладають в голівоньки правила дорожнього руху задля збереження ЖИТТЯ. Це правила виживання. І, відповідно, дівчина свідомо їх порушила. Шкода життя людського, але такі помилки ЦІНОЮ В ЖИТТЯ - нагадують усім, на скільки ми немічні проти заліза.
  • Женя

    Покойся с миром родная🖤🖤🖤

    Ты в наших 🖤
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up