На Соборній збили дівчину. Свідки кажуть, що вона перебігала дорогу в навушниках

На Соборній збили дівчину. Свідки кажуть, що вона перебігала дорогу в навушниках
  • До редакції надіслали відео, де видно наслідки аварії у центрі міста. На асфальті лежить молода жінка, поруч — авто на аварійці.

Очевидці кажуть, що аварія сталася близько 18.00 сьогодні, 30 серпня. Місце ДТП — вулиця Соборна, навпроти «Пиріжкової».

— Сьогодні близько шостої збили дівчину. Вона вибігла на дорогу у навушниках та з телефоном в руках. Як тільки я почула звук одразу прибігла на місце подій. Спочатку всі думали, що вона загинула, але я побачила, що в неї є ознаки життя (підіймались груди), — розповідає очевидиця події. — Коли приїхала швидка — допомогли перекласти її на носійку та потім у саму швидку. В неї була розбита голова та подряпане тіло.

Поруч місця аварії є пішохідний перехід, але, очевидно, дівчина вирішила скоротити дорогу. 

Відео дня

Деталі автопригоди з'ясовуються. Слідкуйте за стрічкою новин 20minut.ua.

 

Продовження даної історії читайте і матеріалах:

«Пацієнтка в критичному стані»: подробиці аварії на Соборній, де збили дівчину

«Вже думали, що вона «піде». Поки жива»: нові деталі аварії на Соборній, де збили дівчину

Дівчина, яку на Соборній збив «Lexus», померла

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (659)
  • Володимр Володимир

    Цікаво, на якій швидкості водій маслав ?? З Соборної зробили трасу Формули 1 !! Те, що є пішоходні переходи , то нуль !!! Ще практично не одна падла не пригальмувала !! Інколи можна по 10 хвилин чекати, щоб дорогу перейти !!!

    Дмитро reply Володимр Володимир

    а де що дівчина переходила в 50 метрів від пішоходного переходу вас не смущає? Пішоходам лінь елементарних ПДР дотримуватися

    Daily reply Дмитро

    ви мабуть космонавт,?
  • Сергей Сергеев

    КАК УЧИЛИ В ШКОЛЕ, ПОСМОТРИ НАЛЕВО, ПОСМОТРИ НАПРАВО,ЕСЛИ ЖИЗНИ НИЧЕГО НЕ УГРАЖАЕТ ПЕРЕХОДИ ДОРОГУ В УСТАНОВЛЕННОМ МЕСТЕ Т. Е. ПО ПЕШЕХОДНОМУ ПЕРЕХОДУ, ВОТ И ПОЛУЧАЕТСЯ, ГДЕ ХОТИМ ТАМ И БЕГАЕМ. А КАК ТЕПЕРЬ ВОДИТЕЛЮ??? ЗАТАСКАЮТ ПО СУДАМ??? ЖИВОТНЫЕ И ТЕ ПЕРЕХОДЯТ ПО " ЗЕБРЕ" , А ДЛЯ ЭТИХ ЗАКОН НЕ ПИСАН.

    Дмитро reply Сергей Сергеев

    та не по зебрі вона переходила, а в 50 метрів від неї
  • Ольга

    Вы люди или НЕлюди?(Те кто пишет оскорбления в адрес девочки).  Девочка в крайне тяжёлом состоянии. Подумайте о её матери. Не время сейчас разбираться кто виноват, тем более, если она шла по пешеходному переходу. Соборная загружена. Зачем  мчаться на скорости? Не трасса ведь.Есть водители, которые мчаться на недопустимой скорости по пешеходным переходам.  Чем писать гадости, помолитесь о выздоровлении девочки . Господь Бог наш, Матерь  Божья, Ангелы, Святые, помогите  Анастасии выздороветь! Спаси Господи!
  • Ярослав Войціховский

    Ну та дивись на дорогу і що якщо перебігала дорогу то що автомагістраль де швидкість 120 /140
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up