Важливе за тиждень: «перебивка» номерів і Кримінальний кодекс, Jetta міняє стиль життя, «листи щастя» та найкраще відео

Важливе за тиждень: «перебивка» номерів і Кримінальний кодекс, Jetta міняє стиль життя, «листи щастя» та найкраще відео

Ми продовжуємо спільний проект з головним авто-сайтом України і одночасно нашими друзями. Читайте огляд головних новин минулого тижня від AUTO.RIA за 5 хвилин.

«Перебивка» номера кузова автомобіля: нардепи пропонують змінити Кримінальний кодекс

Щоб автовласникові не довелося відповідати за чужі «гріхи», якщо номер кузова автомобіля «з'їла» іржа або ж його затерли викрадачі, нардепи пропонують уточнити формулювання Кримінального кодексу.

У відповідну статтю КК додадуть слова «умисне знищення» та «з метою приховати інший злочин». Нехай експерти вже й встигли побачити потенційні «дірки в законі», якими зможуть скористатися зловмисники, але для добросовісного власника авто додаткова страховка від потенційної загрози у вигляді обмеження волі на строк до трьох років – непогана підмога.    

Читати більше...

Відео дня

Автомобіль тижня: Volkswagen Jetta

«Джетта» більше не «Гольф з багажником» - у неї власний «лук». Машина вже не буде дизельною, коптити тепер не в тренді. «Джетта» не бажає бути європейським автомобілем — в новому вигляді вона виключно «американка», що не заважатиме їй обрати автозавод не в Штатах, а в Мексиці. Крім того, модель ще й відправлять на ПМЖ у Китай, хоча під ім'ям Sagitar. Чи не забагато радикальних змін у долі 39-річної моделі? Зрештою, це краще, ніж завести 85 кішок...   

Читати більше...

Новий Hyundai Santa Fe представили в Кореї

Прихід на європейський ринок нового Hyundai Santa Fe чимось нагадує сільське весілля, яке гуляють всією округою цілий тиждень. Спершу корейці публікують невеликий рекламний відеоролик з неоднозначною сюжетною лінією. Потім – презентація машини для внутрішнього ринку. До речі, якщо перерахувати вартість авто з місцевої валюти в українську, то в «базі» кросовер оцінено в 710 тисяч гривень. Але, гулянка не закінчується – через кілька тижнів має відбутися не менш офіційна презентація Santa Fe для європейського ринку. Тоді й дізнаємося в якому вигляді і з якими опціями «Санта» буде продаватися в наших автосалонах.

Читати більше...

Без розмитнення: чи почали українці купувати більше електромобілів?

Почали, і відчутно більше – в порівнянні з січнем минулого року приплив електромобілів в Україну збільшився більше, ніж у 6 разів. Якщо темпи збережуться – всього за три місяці 2018-го буде завезено стільки «електричок», скільки за весь минулий рік! А є всі підстави вважати, що динаміка імпорту збільшуватиметься ще і ще, адже мова лише про січень, в якому вихідних та святкових днів, мабуть, більше, ніж робочих.

Читати більше...

Коли чекати перших «листів щастя» за порушення правил паркування?

Під кінець минулого року Верховна Рада прийняла закон «про реформування сфери паркування транспортних засобів». Цей документ дозволяє здійснювати фотофіксацію порушень, виносити заочні постанови, та відправляти їх власникам автомобілів. Після офіційного оприлюднення, через 180 днів всі нововведення повинні отримати юридичну силу.

Але, поки що відлік цим 180 дням не розпочато: закон досі очікує підпису Президента. Нам же залишається лише чекати і регулярно перевіряти офіційні джерела інформації, щоб вчасно проінформувати автомобілістів.

Читати більше...

Найкраще автомобільне відео на Super Bowl 2018

Таку подію не можна пропустити: мільйонні бюджети, зірки, спецефекти... Втім, хіба варто описувати словами те, що краще побачити на власні очі? Тим більше, що ми вже зібрали для вас найкращі автомобільні відео з гри Super Bowl в одну добірку! Запасайтеся попкорном та сідайте перед екраном зручніше!

Перейти до перегляду найкращого відео...

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

Читайте також: Важливе за тиждень: скільки коштують електромобілі без розмитнення та справжній парад автоновинок
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up