Важливе за тиждень: дешеві німецькі дизелі, потужні снігопади, новий Lexus UX і тест-драйв VW Crafter

Важливе за тиждень: дешеві німецькі дизелі, потужні снігопади, новий Lexus UX і тест-драйв VW Crafter

Ми продовжуємо спільний проект з головним авто-сайтом України і одночасно нашими друзями. Читайте огляд головних новин минулого тижня від AUTO.RIA за 5 хвилин.

Німці дозволили забороняти дизельні автомобілі

Кожне німецьке місто тепер має право заборонити або обмежити проїзд по своїй території транспорту, який працює на дизпаливі. Гамбург, і навіть повністю автомобільний Штутгарт оголосили, що заборони вони введуть. Можливо, не на всі, спочатку тільки на старі автомобілі і лише на певних дорогах. Але, це тільки початок – не виключено, що до цієї ініціативи приєднається ще більше німецьких міст. Крім двох згаданих, ще в більш, ніж 60 населених пунктах ФРН рівень шкідливих речовин, що продукуються дизелями, значно перевищує норму. А як це стосується нас? Все досить просто: німці почнуть поспішно позбавлятися від «заборонених» автомобілів. А де будуть «спливати» недорогі дизельні авто ранніх років випуску – здогадатися зовсім нескладно. 

Читати більше…

Відео дня

Розмитнення автомобілів: сертифікат відповідності митники не вимагатимуть

Насправді у процедурі розмитнення змінилося мало: просто узаконено механізм, який працює вже не перший рік. Тим не менше, краще, коли закон на вашому боці, і в разі якихось непорозумінь не доведеться платити штраф за переобладнання або ремонт автомобіля, зроблені до завершення розмитнення. Не кажучи вже про вимогу пред'явити сертифікат, що видається в Україні, на автомобіль, який в країну ще не в'їхав. Новий закон - ще один крок для спрощення надмірної зарегульованості, присутньої в секторі розмитнення автомобілів.

Читати більше…

Південні області накрило потужним сніговим циклоном

Якщо вірити календарю – зараз час тепла, пролісків та підготовки до зміни зимової гуми на літню. А якщо подивитися у вікно, та повірити термометру, і, тим більше, власним очам – все виглядає так, ніби вас перенесли на північний полюс. Потужні снігопади і не менш сильні морози призвели до введення тимчасових обмежень руху на автошляхах південних областей. Рятувальникам, які працюють цілодобово, навіть доводилося вивільняти автомобілі з «снігових пасток». Залишається сподіватись, що ця «зимова казка» незабаром закінчиться, і нарешті настане весна, справжня, а не лише «календарна».

Читати більше…

Красень! Перші фото і відео кросовера Lexus UX

Стає тісніше: до світового «сімейства» компактних кросоверів незабаром додасться ще один, від Lexus. Маючи дуже скромну назву, що складається всього з двох літер «UX», на фото машина не виглядає скромнягою. Навіть навпаки – дизайн новинки можна назвати свіжим і самобутнім, і як би не розглядати машину на короткому відео від виробника, складно знайти пряму схожість з якоюсь іншою моделлю, присутнью на ринку. А всі деталі про нову машину Lexus розкриє на Женевському автосалоні, який стартує зовсім скоро – 8 березня.

Читати більше…

Тест-драйв VW Crafter: Фургон легкої поведінки

Потенційні покупці «бусів» тепер не розглядатимуть новий «Крафтер» як «спрощену версію «Спринетра». Це повністю новий автомобіль, створений на власній платформі VW, у співпраці з MAN. Модель настільки нова, що для її виготовлення навіть побудували окремий завод. До речі, у виробничий цикл Crafter включена багатоетапна антикорозійна обробка кузова, так що «іржавим карієсом» новинка хворіти не буде. Незабаром, до вже доступних для замовлення версій з переднім приводом та МКП, з'являться варіанти з заднім або повним приводом і опціональна 8-ступінчаста АКП. На ходу вантажна машина веде себе зовсім «по-легковому», а ще ми загнали її на бездоріжжя... В загальному, Crafter протестований всіма доступними способами, крім, хіба, проїзду на час траси Нюрбургрінг, але при першій же можливості ми зробимо і це!

Читати більше…

Читайте також:

Важливе за тиждень: скільки коштують електромобілі без розмитнення та справжній парад автоновинок

Важливе за тиждень: «перебивка» номерів і Кримінальний кодекс, Jetta міняє стиль життя, «листи щастя» та найкраще відео

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Igor Karita

    чекаемо на дізеля в Україні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up