У Вінниці не розминулося дві іномарки. Один із водіїв у лікарні

У Вінниці не розминулося дві іномарки. Один із водіїв у лікарні

У мікрорайоні Вишенька не розминувся Mersedes та Сhevrolet. Водій першого авто каже, що їхав на зелене світло світлофору. Інший водій говорить теж саме. Чия правда нині з'ясовує поліція.

Сталося дане ДТП 28 вересня близько 9:40 на перехресті вулиць Воїнів Інтернаціоналістів – Василя Порика.

— Зіткнулися автомобілі "MersedesBenz" та "Сhevrolet Aveo". Внаслідок аварії водій «Сhevrolet», 31-річний вінничанин, отримав численні тілесні ушкодження та госпіталізований, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ЗАЗ у Вінниці на Automoto.ua.

Очевидець даної автопригоди зазначає, що «навіть наявність робочого світлофору на регульованому перехресті не унеможливлює ДТП».

Відео дня

— Обидва водії стверджують, що рухались на зелений сигнал світлофора. Як результат – легковик у стані металобрухту, а водій в лікарні з тілесними ушкодженнями середньої тяжкості. Це вже не перше ДТП на цьому перехресті і це наочний приклад того, до чого призводить надлишкова ширина смуг руху, на яких водії рухаються зі значною швидкістю, а також безглузде проектування "безрозмірних" перехресть, де водії можуть рухатись по довільній траєкторії з порушенням ПДР. На вказаному перехресті гарно спишеться круговий рух малого радіусу з розділювальними смугами з усіх напрямків, при заїзді на який автомобілі змушені будуть зменшувати швидкість, — пише у фейсбук Віктор Перлов.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up