У Лісопарку мопед збив дівчинку. З'явилося відео, де видно момент ДТП

У Лісопарку мопед збив дівчинку. З'явилося відео, де видно момент ДТП
  • Ситуаційний центр міста Вінниця опублікував відео аварії, яка сталася у Лісопарку. Там двоколісний збив маленьку дівчинку.

ДТП сталася о 17.18 у неділю, 23 серпня. Водій крос-мопеду рухався у невстановленому місці. Дитина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні.

— Після з’ясування усіх деталей, правоохоронці повідомили, що дівчинка важких ушкоджень, на щастя, не отримала, тому учасники пригоди вирішили дану ситуацію за згодою сторін, — додають у Ситуаційному центрі.

Відео дня

 

Читайте також:

Винні працівники, копи та зек. У ладижинській колонії довічнику нанесли тяжкі тілесні

У Тульчинському районі легковик з'їхав у кювет. Постраждала пасажирка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (50)
  • Закон

    Надо было засудить это мопедное животное.
  • Сергей П

    Потрібно поставити перед майданчиком лежачого поліцейського

    AK reply Сергей П

    Не поліцейського, а бордюр високий — навколо всієї зони де бігають діти по колу.
  • Виктория Виктория

    Я би цих п...в на мопедах поприбивала. 🤬🤬🤬
  • Елена Николюк

    Слава Богу, що дитина вціліла!🙏
    Та й хлопцеві пощастило , що натрапив на дитину з такою спокійною мамою... Я б на голові йому той мопедик розчовпла, чесно.🤬

    Ярослав reply Елена Николюк

    І сіла би на довго! Не потрібно свою вину на чужу голову перекладати! Повторюю, все що трапляється із дитинию - вина батьків. І навіть те що трапилось у цьому випадку!

    Жора reply Ярослав

    Это детская площадка ,а не дорога за городом. Тому пидарасу повезло что отец не дал пизды вечером. А надо было бы сделать.

    Ярослав reply Жора

    Батько кого? Дитини? Йому разом з мамою треба видати. Дитина кинулась перебігати, вона ж не сліпа і не глуха. І батько отримав би у відповідь.
    Кримінальний кодекс України. Стаття 356. Самоправство
    карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до трьох місяців.
    Тобто, в гіршому випадку водій мотика отримав би 255(за їзду по пішоходній зоні ст. 122 ч.1 Адмін кодкес)+425(якщо не має прав стаття 126 ч.1 Адмін кодексу)=680грн, а батько 840грн(стаття 356 кримінального кодексу) або виправні.
    Давай, Жорочка, не будемо страдати чим не потрібно. Ти підбурюєш до самовправства, ти по закону як підбурювач отримає те ж саме покарання. Так що мовчи.
    А що зробить батько водія вечером - це інше питання, нас не стосується.

    Hitriy Lys reply Ярослав

    Слышь, знаток, ты давно по шапке получал?
    Решил законы процитировать? Тогда ещё раз пересмотри видео и вылупи глаза получше: там детская площадка, и если этому п*дриле хочеться устроить гоночки - для этого есть специально отведенные места или пустыри за городом
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up