Соборну з наступного понеділка закриють для проїзду приватного транспорту

Соборну з наступного понеділка закриють для проїзду приватного транспорту

З 1 жовтня проїзд приватного транспорту по вулиці Соборній заборонений. Нагадаємо, рух транспорту там був дозволений через ремонт Київського мосту.

Про це у фейсбук написав Віктор Перлов.

— Вже встановлені дорожні знаки 3.2 "Рух механічних транспортних засобів заборонено". Також нагадую, що з 27 вересня буде посилено відповідальність за порушення ПДР - Патрульна поліція Вінницької області зможе штрафувати порушників правил паркування та евакуювати авто без наявності водія, тому не залишайте свої автівки поблизу зупинок громадського транспорту (30 м), пішохідних переходів та виїздів з прилеглих територій (10 м), — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Перлов додає, що відкриття Соборної для приватного транспорту спричиняв часті затори та погіршив екологічну ситуацію зі станом повітря у центрі міста.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Василий Кравчук

    все думаю как теперь правильно со стороны замостя подъезжать до главпочтамта и как потом от туда выехать. Возле суда мест нет, а через день отправлять почту ..

    Оля reply Василий Кравчук

    а вы никак не можете воспользоваться другим отделением? или отсілать в сб, вск? если ваше предприятие не прячется от налогов, оформляйте пропуск! а вообще можно подняться с володарского по полины осипенко или интернациональной и повернуть направо на соборную.
  • Dmytryk Viktor

    Казки дідуся панаса ...просто будуть ловити  звичайних "смердів " і дерти по 250 ре, а для "еліти" буде як завжди транзит , тому що "спішу по справам важливим" і 7777, 0001 і т.д. і т.п.(((
  • Liana Ne

    Шо?Опять?))
  • Борис Загородній

    СТРАДАЮТЬ ДИБІЛІЗМОМ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up