Смертельна аварія на Пирогова: Дві машини розбиті вщент, один загиблий (ФОТО, ВІДЕО)

Смертельна аварія на Пирогова: Дві машини розбиті вщент, один загиблий (ФОТО, ВІДЕО)
Зіткнулися БМВ і Жигуль. Потрощені автомобілі, речі людей, деталі машин розкидані по дорозі на десятки метрів. На узбіччі лежить накрите тіло.

Аварія сталася близько 16.40 на Пирогова, в районі будинку № 144.
- Я тут живу неподалік. Почула звук, схожий на вибух. Визирнула в вікно, побачила машини, розкидані по дорозі, - розповідає Марина Рубцова.

На місці події працюють патрульні та слідчо-оперативна група. 

- За свідченнями очевидців, водій автомобіля "Жигуль" їхав  з Електромережі та хотів повернути до будинку. Назустріч йому рухався на великій швидкості БМВ і вдарив його. Удар був такої сили,  що водій "Жигулів" вилетів з авто через усю дорогу до трамвайних колій, - каже виконуючий обов'язки начальника відділу розслідування ДТП Руслан Татарченко . - В БМВ було три пасажири, їх забрала швидка.

Відео дня

Внаслідок аварії водій авто "ВАЗ" загинув. На Пирогова утворилася пробка. Увесь автотранспорт, що рухався в сторону Електромережі патрульні розвертають. Тролейбуси стоять. Не припинили рух тільки трамваї.

Читайте також: Загинув 60-річний водій зі Стрижавки

Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (63)
  • Анонім

    Я правильно розумію, что Жигуль повертав наліво? Якщо це так, то БМВ мало перевагу руху, а Жигуль мав пропустити весь зустрічний транспорт. Та чи дозволений маневр робив водій Жигуля - значення не має.
  • Holliday Doc

    доречі, хто винен - слідство розбереться, я лишень констатую, що перевищення швидкості навіть на 20 км. за год може мати непередбачувані наслідки, як і відволікання уваги за кермом.
  • Holliday Doc

    Ще раз, для тих хто в танку. Якщо ти в місті їдеш 80 км. за год. рано чи пізно попадеш в ДТП, оскільки дорожня обстановка в місті міняється надзвичайно швидко і реакції водія на її зміну при такій швидкості не вистачить.



    Навіть 60 км/год в місті забагато. В білорусів - 50, і в багатьох європейських країнах теж. При русі з швидкістю 60 км./ год, автомобіль проїжджає в секунду майже 17 метрів!! З моменту виникнення перешкоди реакція водія для гальмування займає - 0.2-0.5 мілісек., тобто машина за цей час проїжджає 5-8 метрів, гальмування при такій швидкості - це, залежно від машини і на сухому покритті, ще 30-45 метрів. От і рахуємо, що при раптовій перешкоді - наприклад вибігла дитина на дорогу, водій зупинить авто тільки через приблизно 50 метрів, якщо відразу почне гальмувати. Тобто щоб уникнути зіткнення водій має побачити перешкоду не менше ніж за 50 метрів, кожна секунда +17 м. (глянув на телефон, переключив радіостанцію, поцілував кобіту). А уявляєте при 80? Тому пояснення, що їхав в межах дозволених 60+20 це пояснення варте ідіота, в місті 50-60 максимум, ніяких +20.

    Кими Райкин reply Holliday Doc

    !!!"глянув на телефон, переключив радіостанцію, поцілував кобіту" - поверь, те кто едут 80 редко себе позволяют подобную фигню, а вот олени ползущие 40 в левом ряду при свободном правом - сплошь и рядом. И да, я прекрастно себе представляю езду 80(по относительно прямым дорогам дорогам с двумя полосами в одном направлении),и я не представляю что было в голове у тазовода, но явно не дорожная ситуация.

    Holliday Doc reply Кими Райкин

    слухай ну не розповідай мені хто як їздить, я сам за кермом вже 14 років і бачив безліч ситуації, де якраз олені які дуже самовпевнені в своїх водійських вміннях влітали якраз через перевищення швидкості. І в дорозі маса чинників, які відвертають увагу. Дорога те що рівна дорога - немає значення, там житлові будинки навколо, якщо ти не бачив. І зупинка нижче, люди ходять. Таз тазом, земля водію пухом, але якщо б той на БМВ їхав повільніше то встиг би загальмувати або об"Їхати, а так один в морзі, а другий в лікарні і кому від того легше, що один був неуважний, а інший перевищив швидкість?

    Кими Райкин reply Holliday Doc

    Вот это видел водитель ваза перед поворотом налево, через двойную сплошную. Что бы не увидеть БМВ, его скорость должна была быть далеко за 200. Тазовод просто решил проскочить, в надежде, что водитель иномарки будет тормозить, но нет... что то пошло не так.

    Кими Райкин reply Holliday Doc

    Анонім reply Holliday Doc

    к сожалению, ты прав, Док
  • Дарья

    Долітався і не він один такий. Була б менша швидкість, можна було б уникнути таких наслідків. Скільки ще має бути смертей, щоб дійшло до інших водіїв які ганяють на шаленій швидкості.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up