Аварія на Пирогова. Загинув водій "Жигулів" з Стрижавки

Аварія на Пирогова. Загинув водій "Жигулів" з Стрижавки
Страшна аварія сталася вчора близько 16.45 на вулиці Пирогова в районі будинку № 144. Водій “Жигулів” загинув

За кермом авто «ВАЗ-2104» був 60-річний чоловік, що мешкав у Стрижавці. Від отриманих тяжких травм він загинув на місці пригоди.

За інформацією Відділу комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області, водію «БМВ750і» - 27 років. У авто з ним перебував 19-річний пасажир. З тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості вони перебувають у міській клінічній лікарні швидкої допомоги.

Наразі слідчі відкрили провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України - порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту, які спричинили смерть потерпілого. За таке порушення винуватцю аварії “світить” тюрма на строк до 8 років.

Відео дня

Читайте також: Смертельна аварія на Пирогова: Дві машини розбиті вщент, один загиблий

Призначено ряд експертиз, в тому числі на визначення наявності стану сп’яніння у водіїв.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Анонім

    На данном участке дороги необходимо установить лежачие полицейские, с двух сторон, в месте разрыва двойной сплошной, и внизу,  на пешеходном переходе, только таким способом можно ограничить скорость движения, знаки у нас понимают туго к сожалению, культура вождения как таковая отсутствует.А скоро потеплеет, выедут "хрущи", которые по ночам летают на этом участке сколько выжмут.

    Анонім reply Анонім

    Вот интересно, кто минусует?)Видимо те, кто и превышает скорость на этом отрезке дороги)
  • Анонім

    ...Село їде з дружиною на базар раз в місяць.

    Поворотів не вмикає завчасно,тех стан  авто не перевіряє(тут недалеко,доїду  і так).

    Правила вчив  років 20 назад-я все знаю,я самий розумний.

    Люди,які з  сіл та райцентрів не розуміють що є авто швидші за ВАЗ(ТАЗ).

    Восени  подивіться стільки аварій з водіями КАМАЗів з буряком.

    В зеркала не дивиться,назбирає позад себе машин 40  і іде 40 км в час.



    А потрібно просто виконувати правила і не забувати пункт 1.4!



    Я не виправдовую водія БМВ

    Але вважаю,що знання правил потрібно підтверджувати хоча б раз на 10 років.

    Анонім reply Анонім

    У мужика стажа 42 года по Украине ,ты не знаешь что тебя ждет.

    Анонім reply Анонім

    Шо ти проти Стрижавки маєш? Село, сам ти селюк понаєхавший.

    Анонім reply Анонім

    А Ви подивіться скільки дтп за участю шикарних іномарок і з якими наслідками, а які дтп за участю тих самих селян із вазами. Чомусь стовби не падають від удару ваза, зупинки також не зносять... Стосовно того, що швидші так їздити потрібно у дозволених на те місцях, а не в місті.

    Анонім reply Анонім

    Діло не в селі,  і не в ВАЗі (чи ТАЗі), і не в тому що є машини швидкі - не можна по місту летіти 100 і більше км/г. Перш за все треба дотримуватися правил і трохи думати .На 40-60 можна зреагувати і якщо не уникнути то зненшити наслідки ДТП. А на цій ділянці я особисто неодноразово був свідком коли "швидкі машини" дуже низько летіли у напрямку електромережі.

    Дарья reply Анонім

    Повністю згодна з вашою думкою. Менше нехай літають і все буде добре.

    Анонім reply Дарья

    Только почему-то не с бмв вылетел водитель, а вылетел тот который был не пристёгнут. Учи правила, перед тем как что-то писать.

    Греськова Таня reply Анонім

    Ти добирай слова. Там загинув мій батько, якщо не знаєш що сталося то мовчи. Дуже всі розумні коли біда не у вас

    Анонім reply Греськова Таня

    Да я умный, и я всегда пристёгнут не зависимо от того еду по городу 50-70 или 140. И мне плевать на все остальное. Кто не уступил дорогу тот и виноват.

    Анонім reply Анонім

    А водій БМВ був пристебнутий??? Чи можливо його подушки врятували, плюс порівняте масу і конструкцію бехи та вазика. А у даному випадку обоюдка. Так що "умник" десь ваш розум сказав вам "Давай до свидания"

    Анонім reply Анонім

    По фото у бмв подушка водителя даже не стреляла так как у 99% старых машин её отключили после первого ещё дтп или поломки шлейфа на руле

  • Анонім

    Усі чудово памятають ДТП на Соборній, спочатку більшість гнобило  водія таксі, що той виїхав із другорядної дороги, доки не побачило відео, яке все розставило на свої місця. Так і вданому випадку швидкість була перевищена однозначно, скоріш за все водії один одного не бачили, хтось між ними ще був. Як на мене картина вимальовується така водій Вазу рухаючись в сторону Урожая не доїхав декілька метрів до дозволеного розвороту так як назустріч їхав автомобіль який саме у цей час повертав в сторону Поділля на преривистій, а позаду летіла (трішки швидше їхала )  Беха, яка взяза крайню праву смугу, врезультаті чого обоє водії запізно побачили один одного, якщо взагалі встигнули побачити.

    Анонім reply Анонім

    Згоден з Вашим коментарієм. Тільки хочу додати , що коли їдеш під підйом (навіть невеликий) - видимість зустрічних машин які їдуть на спуск обмежена (траса Вінниця - Могилів тому приклад). Скоріш за все ВАЗ почав маневр коли BMW була поза зоною видимості і він собі спокійно завершав маневр навіть не думаючи що щось летить йому на зустріч, міг також думати що проскочить але ВАЗ не може різко стартанути, могло бути багато причин - навіть банальна неуважність.... Але якби BMW іхав би 50-60 км/г такого не було. Могло бути просто ДТП але не з такими наслідками.  А швидкість BMW явно була на порядок вище дозволеної.....
  • Анонім

    Шановний автор. Ви вже і суддя в одній особі? Давайте говорити про те що і кому загрожує після експертиз. Я нікого не хочу захищати, але по факту той, хто повертає, мав би пропустити транспорт. Не факт що і бмв їхало з дозволеною швидкістю, але не треба відразу формувати образ винуватця.

    Павлишин Сергій reply Анонім

    можливо водій ВАЗа розраховував що інші водії  зобовязані виконувати ПДД? як і будь який водій виконуючи будь який маневр розраховує на те й що інші учасники руху дотримуються ПДД.



    І в момент початку маневру бмв він небачив або бачив далеко, і йому здалося що за умови дотримання норм ПДД водієм БМВ він встигне завершити маневр. але за долі секунди обьективно оцінити швидкість зустрічного транспорту нереально (кажуть що на даній ділянці дороги обмеження швидкості 40 км/год). А  очевидно й дурневі що БМВ перевищило цю швидкість мінімум вдвічі.



    Дивно, чому наша влада не поставить камери на всіх аварійних ділянках дороги? і все б одразу було очевидно...

    art reply Павлишин Сергій

    Знака 40 давно уже нет, там 60, как везде

    Анонім reply Анонім

    Не факт, що Ваз взагалі повертав
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up