Сім людей постраждали у аваріях, двоє з яких неповнолітні діти

Сім людей постраждали у аваріях, двоє з яких неповнолітні діти
Під колесами «КІА» опинилась 54-річна жінка, під колесами Опеля – 15 річна дівчина. Ще четверо людей постраждали в аварії у Немировському районі. В 13-річного велосипедиста в’їхала Шкода. Це все трапилося протягом однієї доби.

У вівторок,16 грудня близько восьмої години ранку недалеко від зупинки «Будинок Офіцерів» іномарка «КІА» збила 54-річну жінку. За кермом автівки знаходився 40-річний водій. Жінку доставили в лікарню Вінниці з численними травмами, - повідомляє сектор зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Також у Вінниці в цей день, але вже о 15:59 іномарка збила ще одну перехожу. З вулиці Баженова у напрямку вулиці Чехова переходила дорогу 15-річна дівчина. Її збила автівка «Опель Мовано». Дівчинку доставили у дитячу обласну лікарню. Там у неї діагнозували відкритий перелом голіностопу.

У Немирівському районі «Славута», за кермом якої знаходився 31-річний водій, протаранила «ВАЗ Калину» та «ВАЗ 211140». Як з’ясували працівники ДАІ водій «Славути» не впорався з керуванням та його винесло на зустрічну смугу. В результаті водії «Славути» та «Калини» та дві 23-річні пасажирки опинилися у лікарні з тілесними ушкодженнями.

Відео дня

У Хмільнику автівка «Шкода», за кермом якої знаходився 24-річний водій стукнув велосипед, яким кермував 13-річний хлопець. Іномарка виїжджала зі свого двору. Велосипедист травмувався та отримав тілесні ушкодження.

За всіма чотирма випадками слідчі відкрили кримінальні впровадження за статтею 286 КК. Винуватцям загрожує штраф від 3400 до 7500 гривень або обмеження волі до 3-х років з позбавленням водійських прав на такий же термін

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Жах, і все це сталось за один день.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up