Подробиці ДТП за участі головного даішника району

Подробиці ДТП за участі головного даішника району
Начальник ВДАІ Тростянецького району керуючи «Volkswagen Touareg» збив 19-дівчину. Наразі потерпіла знаходиться у травматологічному відділенні у стані середньої важкості. І тільки завдяки друзям та свідкам, які були поряд на час ДТП, винуватець аварії не зміг утекти.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Читайте також: У Тростянецькому районі начальник ДАІ на іномарці збив дівчину

- Я бачу, що він був у п'яному стані. Трошки було чути запах. І знаєте ото по очах видко коли людина твереза, а коли п'яна, - каже про свідок ДТП.

Відео дня

Мати потерпілої Віки розповіла, що міліціонер хотів втекти, але натовп, який зібрався, оточив машину та почав її трусити допоки водій не вийшов з іномарки, а ж тоді винуватець почав "тащити" дівчину до своєї автівки.

Свою вину керівник ДАІ визнає та написав заяву на звільнення, втім запевняє, що того вечора їхав у службових справах та був абсолютно тверезий.

З'ясовувати чи був очільник п'яний буде з'ясовувати прокуратура, але за три роки керування на посаді начальника ДАІ міліціонер неодноразово отримував догани.

Наразі дівчина у лікарні, медики бояться перевозити її до Вінниці, адже за їх словами, ризик дуже високий.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Классные  кадры подбирает начальник ГАИ области.....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled Від читача 21:52 Підтримайте, будь ласка, петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up