На мосту маршрутка зіткнулась з «Мерседесом». Розбите скло поранило пасажирів

На мосту маршрутка зіткнулась з «Мерседесом». Розбите скло поранило пасажирів
У Вінниці на центральному мосту сьогодні, 25 жовтня близько 12 години дня. вантажний автомобіль «Мерседес» зіткнувся з маршруткою, в якій їхали люди. У маршрутки вибите скло з правого боку. Шматки скла розлетілись по салону і поранили пасажирів.

На щастя, нікого не госпіталізували. Одна пасажирка вдарилась головою, а від пробитого скла в неї порваний рукав куртки, іншій шматки скла подряпали обличчя, однак не сильно. Ще одна жінка довго терла очі хусточкою. Пасажири були шоковані тим, що стались.

На мосту в бік залізничного вокзалу одразу утворився затор. Люди з трамваїв почали виходити і йти через міст пішки.

Відео дня

Біля "Мерседесу" валяються шматки скла, сам автомобіль майже не постраждав. Відлетіло до пішохідного переходу лише зеркало, яке й розбило скло.

Обидва водії заперечували свою вину, між ними виникла суперечка. Водій «Мерседеса» вважає, що маршрутка обганяла його, хоча не мала права цього робити на мосту. Водій маршрутки вважає неправим водія «Мерседеса», який в нього врізався.

Previous Next

Пасажири маршрутки стали на сторону її водія.

- Ми з чоловіком залишились спеціально, щоб підтримати водія. Вважаємо, що він не винен. Я знаю цього водія вже років 6 і часто з ним їжджу і вважаю його дуже хорошим водієм, - говорить пасажирка маршрутки.

Представники Державтоінспекції приїхали оформляти ДТП.  Обох водіїв перевірили на алкоголь.

- За попередніми даними, водій "Мерседеса" не впевнився в безпечності маневру, хотів здійснити об’їзд автомобіля. Зліва рухалась маршрутка, і водій «Мерседесу» допустив з нею зіткнення - прокоментував ситуацію інспектор управління Державтоінспекції Олексій Заверуха, -слідів алкоголю в крові водіїв не виявлено. Усі матеріали по цій справі будуть направлені до суду, де встановлюватимуть, хто винний в сьогоднішньому інциденті.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Vladimir Molotov

    водителей продували на месте или возили на освидетельствование в ОНД?

    Анонім reply Vladimir Molotov

    Возили в динспансер в сопровождении понятых

    Vladimir Molotov reply Анонім

    так алкоголь присутствовал или нет?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up