Віктор Янукович-молодший втопився у Байкалі,- ЗМІ

Віктор Янукович-молодший втопився у Байкалі,- ЗМІ
Російські і українські ЗМі пишуть про те, що син колишнього Президента України Віктор Янукович, під егідою якого проводились гонки у Вінницькій області, загинув на Байкалі. За останніми даними відомо, що авто з Януковичем провалилось під лід.Нестор Шуфрич вже приніс свої співчуття близьким загиблого.


Одні джерела інформацію про те, що Янукович-молодший потонув підтверджують, інші – спростовують. Поки що офіційного підтвердження про загибель Януковича-молодшого не має. Але інформація з джерел, які повідомляють про трагедію має вірогідність бути правдою.

"Трагічно загинув Віктор Вікторович Янукович. Загинув так, як і жив, - за кермом автомобіля", - написав депутат "Опозиційного блоку" Нестор  Шуфрич. Про це повідомляє ТСН.


За інформацією LB.ua, екс-нардеп брав участь у спортивних заходах на озері Байкал, коли мікроавтобус "Фольксваген", в якому крім нього знаходилися ще 5 осіб, провалився під лід. Віктор Янукович-молодший потонув, іншим пасажирам вдалося врятуватися. Хто був за кермом, не повідомляється.

Відео дня

Разом з тим, трагедію на Байкалі підтвердило Головне управління МНС по Іркутсткой області. Згідно з повідомленням, увечері 20 березня на акваторії озера Байкал в районі північного краю острова Ольхон стався провал автомобіля з розташованими в ньому водієм і п'ятьма пасажирами.

"В порушення вимог заборонних інформаційних знаків громадяни виїхали на лід, щоб зробити кілька фотознімків. У районі мису Хобой автомобіль провалився в тріщину. Глибина в даному місці складає більше 20 метрів", - розповіли в прес-службі МНС.
"О 23.40 п'ятеро людей, яким вдалося покинути потопаючий" Фольксваген ", були знайдені і доставлені в невідкладну допомогу в Сахюрта на судні на повітряній подушці «Хівус-10». Рятувальники Сахюртінского ПСП по передбачуваних координатам за допомогою GPRS повернулися до місця провалу автомобіля і в ополонці виявили тіло водія", - йдеться в повідомленні. Прізвище загиблого при цьому не називається.

Керівник прес-служби МНС РФ по Іркутській області Андрій Шутов спростував інформацію про загибель сина екс-президента, повідомляє BBC Україна.

"У суботу на озері Байкал під лід провалився автомобіль Volkswagen - одна людина загинула. Загиблим виявився Давидов Віктор. Інші п'ять осіб змогли вибратися з автомобіля", - повідомив Шутов. Він також додав, що "не думає, що син президента міг бути водієм". Але як відомо, прізвище бабусі Віктора Януковича-молодшого - матері Людмили Янукович - Давидова.
Нагадаємо, що син екс-президента Януковича Віктор був головою Автомобільної Федерації України. Під його егідою проводились гонки у Калинівці "Драг рейсинг" та "дрифт"

Коментарі (11)
  • Дарья

    Мені здається, що все ж він живий, замутили так, щоб не відповідати за свої вчинки. Десь собі відпочиває на якихось островах. Але якщо це дійсно так, що він втопився, то я думаю ніхто особо не засмутився, а навпаки тільки раді.
  • Sasha

    ура!! давно пора! а когда старший утонет?

    Анонім reply Sasha

    когда утопят
  • Анонім

    Брехня!
  • кукунаишвили

    Если это ДА!!! ТО САБАКЕ а дальше все знают)))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up