У Вінниці розпочали тестувати мобільний додаток Е-квитка

У Вінниці розпочали тестувати мобільний додаток Е-квитка
  • Додаток допоможе слідкувати за балансом рахунку та поповняти його, а також дасть змогу перевірити кількість доступних поїздок та історію реєстрацій. 
  • Тестувати його відгукнулося понад 60 вінничан. Згодом додаток стане доступним для всіх.

Додаток має назву «Е-квиток Вінниця» та показує статистику проїзду. Його розробили ІТ-спеціалісти.

Серед перелічених уже можливостей, за допомогою додатку можна буде заблокувати муніципальну картку самостійно без допомоги «Вінницякартсервіс». 

— Зараз додаток тестують звичайні жителі нашого міста, які виявили бажання. Ми розміщували оголошення про початок тестування у нашому телеграм-чаті по техпідтримці, — розповіла речниця КП «Вінницякартсервіс» Вероніка Савчук. — Це зробили для зручності комунікації з тестувальниками та швидкому реагуванню на усі питання та зауваження. Через мобільний додаток можна перевіряти баланс, статистику поїздок, як по банківських картках так і Муніципальній картці вінничанина, поповнювати картку, прикріплювати банківську картку».

Відео дня

Долучитися до тестування можна ТУТ.

Поки що додаток має чимало глюків. Користувачі в телеграм-спільноті «Вінницякартсервісу» писали, що картка не прив'язується, а ще не запускається цей додаток на деяких версіях Андроїду (9 і 10).

Утім, фахівці якраз для цього і просять вінничан активно тестувати додаток, щоб як можна менше «багів» було на фінальній стадії — коли додаток буде доступний усім.

 

Читайте також:

«Збоїв неможливо уникнути» Фахівець оцінює роботу вінницького е-квитка

Пільговики проти е-квитка. З мерією судяться вже понад 100 вінничан

Електронний квиток стає популярнішим: кількість розрахунків через валідатори зросла вдвічі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • ML

    тестировщику обычно деньги платят, а тут хотят нахаляву

    Влад reply ML

    Энтузиастов и фанатов никто не отменял. Таким бета версии прилетают первыми и никто им не платит, но могут дать бесплатный аккаунт на увеличенный срок, могут подарить платную подписку на что-то, скидку на свое ПО или даже чуть денег. Смотря шо за ПО. Это ж бета тестеры. Для таких не деньги главная суть, а быть первыми, найти проблемы, соучаствовать в доведении продукта до ума, возможность пользовать его раньше остальных...Таких желающих всегда много, особенно если продукт какой-то крутой или очень ожидаемый рынком.

    Грицько Штахета reply ML

    Як відтестують - так воно і буде працювати, лол. В мене лише одне питання - а хто його тестував в процесі розробки?? )))
  • Джек

    кондукторы наверно в бешенстве
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up