Борис Максимчук: Українське суспільство потребує нового парламенту! (ПРЕС-СЛУЖБА ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ПАРТІЇ)

Борис Максимчук: Українське суспільство потребує нового парламенту! (ПРЕС-СЛУЖБА ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ПАРТІЇ)
Борис Максимчук: голова Вінницької обласної організації Європейської партії України
Для формування дійсно патріотичного складу українського Уряду, який буде відстоювати інтереси громадян України, позачергові вибори народних депутатів України повинні пройти за новими правилами.

На цьому 21 липня 2014 року  наголосив Борис Максимчук, голова Вінницької обласної організації Європейської партії України та голова Політично консультативної ради при Вінницькій ОДА.
- Україна потребує нового парламенту та виборів за відкритими списками. Найкращими кандидатами в народні депутати є патріоти своєї держави, ті, хто зараз не стоїть осторонь, а реально діє. Не можна допустити, аби суспільству знову нав'язали <<відомих політиків>>, які звикли за багато років поспіль грабувати Україну, а до влади прийшли ті самі олігархічні групи, тільки в нових <<упаковках>> та з <<новими лідерами>>, у яких є кошти та доступ до телебачення, розміщення
білбордів на кожному кроці та друкування тисяч листівок.

Виборцям не треба імітації виборів. Їм потрібно, щоб до парламенту прийшли нові люди, з новими цінностями, прагненнями, які будуть відстоювати та захищати інтереси кожної соціальної групи, будуть займатись розвитком національного підприємництва, правовим захистом населення, які зможуть надати молоді вірні життєві орієнтири, - зауважив Борис Максимчук.

За його словами, це можливо лише за нових виборчих умов. Борис Максимчук та члени ПКР при Вінницькій ОДА неодноразово наголошували на тому, щоб голосування на позачергових виборах до Верховної Ради відбувалось за відкритими регіональними списками, щоб прохідний бар'єр був зменшений до 3 відсотків, була можливість формування блоків та забезпечувалась фінансова прозорість. На його думку потрібно спонукати партії та кандидатів у народні депутати до дебатів, до більш тісної співпраці з людьми.

- Єдиний шлях до реальних виборів - це змінити виборчі правила. Звичайно, люстраційний законопроект No.4359а <<Про очищення влади>> ще доопрацьовується, проте наразі він передбачає надзвичайно важливі кроки. Тому, щоб відновити довіру до влади та створити умови для побудови нової системи органів влади у відповідності до європейських стандартів, його прийняття є необхідним, - наголосив голова ПКР.

Він зазначив, що за основу проект Закону No.4359а <<Про очищення влади>> був прийнятий ВРУ, тому що за нього проголосували 252 народних депутати, в тому числі і лідер Європейської партії в Україні Микола Катеринчук.

Також, Борис Максимчук нагадав, що Петро Порошенко обіцяв у своєму передвиборчому контракті з виборцями забезпечити повне перезавантаження влади, щоб до кінця 2014 року відбулися дострокові парламентські вибори на пропорційній основі за відкритими списками.

Проте, поки-що, Президент ніяк не вплинув на якомога швидше виконання своєї обіцянки, що Максимчук  вважає зрадою.

Нагадаємо, Верховна Рада України прийняла за основу законопроект <<Про очищення влади>> (No.4359а), який передбачає комплексне реформування
судів, прокуратури, СБУ, міліції та державної служби за стандартами Євросоюзу, внаслідок чого чисельність їх працівників має бути різко скорочена, а зарплати - збільшені. За відповідне рішення проголосували 252 народні депутати.

 

Коментарі (40)
  • Самсонов Олег

    Занятная статья, как всегда все правильно говорит кандидат, только непонятно почему убежал с 12 округа на 11 округ. Вроде бы обвиняет Порошенко в "зраді", но решил не связываться с его сыном? Так как же тогда в парламенте будет бороться?
  • Вован

    Бориска, расскажи лучше почему ты не служил в армии и при своем здоровье дай Бог каждому ты уклоняешься от службы? У тебя энурез (недержание мочи по ночам) или хитрожопие ???
  • Замостянец

    Пацанчиг рвётся к депутатской кормушки,но пока безрезультатно.
  • Νέμεσις)

    Борис, ты всех уже ДОСТАЛ!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up