У вінницької міліції - новий начальник (ОНОВЛЕНО)

У вінницької міліції - новий начальник (ОНОВЛЕНО)
Заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк сьогодні представив нового начальника Головного управління МВС у Вінницькій області генерал-майора міліції Валерія НОНІКА.

- Поводитися лише порядно. Робити свою справу лише професійно, - так заявив про своє життєве кредо сам Валерій Нонік- Поводитися лише порядно. Робити свою справу лише професійно, - так заявив про своє життєве кредо сам Валерій НонікЯк повідомили у відділі зв’язків з громадськістю обласного управління МВС у Вінницькій області, о 09.00 заступник міністра В.Ратушняк представив Валерія НОНІКА особовому складу ГУМВС області.
Цього призначення на Вінниччині не очікували, адже ще у вихідні 50-річному генерал-майору міліції Валерію Ноніку пророкували місце начальника ГУМВС у Запорізькій області.
Заступник міністра Віктор Ратушняк, представляючи нового начальника ГУМВС Вінниччини, окреслив перед ним головні завдання. Це - боротьба з наркоманією, торгівлею людьми та поліпшення роботи із фіксацією злочинів на території області.
Поки що мало відомо як відреагував на призначення Валерія Ноніка наш земляк Василь Поліщук, який керував міліцією Вінниччини останні три роки. Знаємо лише, що байдикувати йому не доведеться. Василя Поліщука перевели очолювати УМВС у Тернопільській області замість Віталія Максимова. У Тернопіль Василь Поліщук вирушив одразу після наради, на якій представили Валерія Ноніка.

- Поводитися лише порядно. Робити свою справу лише професійно, - так заявив про своє життєве кредо сам Валерій Нонік
Новопризначений начальник ГУМВС у Вінницькій області В.НОНІК з листопада 2003 року по січень 2005 року очолював УМВС у Кіровоградській області. Також він був керівником служби охорони Блоку Литвина.
Про нового начальника обласної міліції відомо також, що під час виборів 2006 року його ім'я фігурувало в інциденті з побиттям кандидата в депутати до Корольовської райради Житомира від "Нашої України" Володимира Зубрицького.
Ось як про це пише видання "Українська правда":
"У Житомирі жорстоко побито кандидата в депутати до Корольовської районної ради міста від блоку "Наша Україна" Володимира Зубрицького. Інцидент стався на зустрічі з виборцями, яку проводив кандидат на посаду міського голови від "Народного блоку Литвина" нардеп Віктор Розвадовський.
За словами потерпілого, він прийшов на зустріч, аби зняти на відеокамеру можливі порушення з боку Розвадовського, повідомляє прес-служба "Нашої України".
"Мене брутально заштовхали в джип двоє кремезних чоловіків, забрали відеокамеру і вже там почали по-звірячому бити. Після того мене вивезли за місто до невідомого приватного будинку, де продовжували катування", - розповідає Зубрицький.
"Незабаром звідти мене забрав та привіз до лікарні Валерій Нонік — керівник служби охорони блоку Литвина. По дорозі він вимагав, щоб я заявляв, що отримав тілесні ушкодження внаслідок падіння", – сказав потерпілий.
За словами чергового лікаря обласної лікарні Ігоря Павлушка, Зубрицький отримав черепно-мозкову травму (струс головного мозку), перелом перенісся та зламані ребра.
Сам Валерій Нонік роз’яснення щодо того, як до нього в авто потрапив потерпілий не надав, зазначає прес-служба "Нашої України"."
Як повідомляє видання "Україна кримінальна", коли Валерій Нонік був начальником Чернігівського УМВС, він власноручно затримав інкасаторський автомобіль:
"Начальник міліції Чернігівської області захопив інкасаторський автомобіль.
Начальник Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області Валерій Нонік особисто затримав водія-порушника правил дорожнього руху.
Про це повідомив Центр громадських зв'язків УМВС області.
Як відзначається в повідомленні, на одній із центральних вулиць Чернігова В. Нонік звернув увагу на інкасаторський автомобіль (зі смугами й маячками, подібними тим, які є на службових автомобілях правоохоронців). Водій цієї машини при зміні напряму руху з лівого ряду в правий не дав дорогу автомобілю, що рухався праворуч у тому ж напрямку.
В результаті водій змушений був різко загальмувати й змінити напрямок руху, щоб уникнути зіткнення. Потім порушник проїхав перехрестя на червоне світло, неодноразово створюючи аварійні ситуації іншим учасникам дорожнього руху. Начальник УМВС Чернігівської області особисто затримав порушника й передав у ДАІ.
Суд визнав водія інкасаторського автомобіля винним у здійсненні адміністративного порушення й позбавив його права управляти всіма видами транспорту на один рік."
Біографію Валерія Ноніка можна прочитати у бібліотеці.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (61)
  • Anonymous

    пользуясь случаем хочу передать привет всем моим одноклассникам выпусникам шк.3 1984г. Мужики где карась по весне клюет хорошо????????????
  • Anonymous

    Повезло тернопільским міліціонерам - тепер їм будуть житло роздавати. Подейкують, що В.К. вже приглянув нову недобудову.... не дали добудувати....

    Anonymous reply Anonymous

    Уважаемый Гость станьте сами генералом а потом распределяйте жилье.На сколько Я понял Вы потенциальный зависник.

    Anonymous reply Anonymous

    Чего прицепились к челу, действительно? Раз начальник, то и важный вид имеет. Ну любит поесть человек, а кто не любит? Лучше мясо есть, чем людей. Зато глаза у него добрые :)

    Anonymous reply Anonymous

    Вот и руководил бы заготконторой. А человек в форме - должен быть в ФОРМЕ.

    Anonymous reply Anonymous

    Если он рядовой -должен быть в Форме.

    Anonymous reply Anonymous

    ...для того, чтобы быть примером для подчиненных.

    Anonymous reply Anonymous

    Если Вы не работаете то Вам легше.Давайте лутше обсуждадь погоду\.Извените за ошибки.

    Anonymous reply Anonymous

    Извеняю. Кстати, откуда такая дремучая безграмотность?Форма презрения к русскому языку? Тоді, будь-ласка, пишіть державною, ми її поважаємо, будьте певні)) p.s. мент должен быть поджарист и тренирован, постоянно заниматься физподготовкой и сдавать зачоты по жесткой программе. Не сдал 3 раза - уволен. А про этого "начальника" можно сказать по его внешнему виду: любит пожрать и выпить не дурак. p.p.s. про что ментовские начальники пьют как лошади, а потом за руль садятся, мне не надо рассказывать, я сам в этих пьянках не раз участвовал. Однажды предложил, вежливо, в дупель пьяному подполковнику-гаишнику его домой подвезти. А он: "Мне еще посты проверять!!" Упал в служебную девятку и укатил.

    Anonymous reply Anonymous

    Изучал в Ханты-Мансийской АО.Но на сколько что только знаю одного маленького генерала это фельдмаршал Суворов.Других не видел .

    Anonymous reply Anonymous

    Это Ханты-Мансийская автономная округа? Харасо изсяла, насяльника?

    Anonymous reply Anonymous

    У меня 48 подчиненых.Которые зарабатывают нормальную зарплату.А у тебя...

    Anonymous reply Anonymous

    "У меня... А у тебя..." Ширинку застегни.

    Anonymous reply Anonymous

    Торонтуй у меня нормальная сексуальная орентация.Вобшем мы обсуждаем другую тему.А для тебя есть другие сайты.

    Anonymous reply Anonymous

    У меня 48 подчиненых.Которые зарабатывают нормальную зарплату.А у тебя...
  • Anonymous

    Не Приблудный, , не плачь ты представь по уставу он должен спортивные нормативы сдавать, ну пробежать в сапогах дистанцию и так далее, я б заплатил чтобы на ЭТО посмотреть

    Anonymous reply Anonymous

    Я б тоже)
  • Anonymous

    О! Первую фотку сменили! Теперь на ней: "Смотрите, это - бобер! Он больше не будет..." Йа плакаю.... А он "физо" сдает?

    Anonymous reply Anonymous

    Жалко... Первая фотка - с торчащими в голове часами - была куда интереснее.

    Anonymous reply Anonymous

    А жачем у него должность хорошая.

    Anonymous reply Anonymous

    Это - да... Тут не поспоришь. Но с первой фотки йа рыдаю... Ууууу.... Представил его гаишником... Прикинь, просовывается такая ряха в окно: "Колядувати мона?"... Йа погиб... Не, все: БОБЁР - адназначна!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Бобер не Бобер лучше дать чуть денег чем забирать машину со штрафплошадки.Борись с этим или не борись всеравно получеш Шайбу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up