RІА нагородила переможців конкурсу «Я люблю Вінницю»

RІА нагородила переможців конкурсу «Я люблю Вінницю»
У торгівельному центрі «Мегамолл» на відкритті виставкі фотографій з конкурсу «Я люблю Вінницю» переможці отримали подарунки від газети РИА.

Виставка кращих робіт вінничан у торговельно-розважальному центрі «Мегамолл» стала підсумком першої частини конкурсу «Я люблю Вінницю». До речі, центр став головним спонсором конкурсу. Виставку можуть відвідати безкоштовно до 30 листопада усі бажаючі. Експозиція знаходиться на другому поверсі «Мегамоллу» на вул. 600-річчя, 17, біля магазину побутової техніки Соmfy.
Олександр Свистунов, якій зайняв перше місце у конкурсі фотографій, не зміг приїхати на вручення призу. Він перебував у той день поза Вінницею. Але організатори конкурсу зателефонували Олександру під час відкриття виставки та вручення призів. Переможець приїде за своїм призом 16 листопада. Чекаємо його у редакції.
Друге місце зайняв Дмитро Томсон і отримав у подарунок штатив. Виявилося, що у арсеналі фотографа немає штатива. Але тепер у нього буде час його випробувати.
- У мене є серія робіт на тему Вінниці, - каже Дмитро Томсон. - Я їх давно хотів десь «засвітити», тому що гарні фотки вийшли. Найчастіше знімаю ввечері. Полюбляю фотографувати природу. На фото, з яким я отримав призове місце, зображені невідомі мені люди, котрі гуляли у парку. Під час конкурсу я пильно стежив за новими фотографіями. Я вперше взяв участь у такому он-лайн конкурсі та став призером, це приємно.
Євген Рубан, який посів третє місце – став наймолодшим призером. Йому тільки 16 років. Про конкурс «Я люблю Вінницю» йому розказали старші друзі-фотографи.
- Я встав сьогодні о восьмій годині та вже думав про те, що треба піти за нагородою, - каже Євген Рубан. – Я вже знав, що я зайняв місце, але все одно дуже хвилювався. Досі не віриться, що я один з переможців. Хоча, я вже зайняв цього року призове місце на конкурсі «Карусель осінніх талантів».

Євген Рубан (16) показує друзям подарунки від газети RIА - диплом та сумку

Відео дня
>
Приз читацьких симпатій отримав Артем Гайдамака, а Олександр Паславський - приз глядацьких симпатій. За статичними підрахунками переглядів на сайті 20minut.ua, більше за всіх читачі дивилися фотографію «Човен» Артема. Після завершення прийому робіт на сайті продовжувалося обговорення робіт. За їх результатами ще один приз глядацьких симпатій дістався Олександрові, у якого було більше 330 голосів на момент підрахунку.
- Я відіслав фотографії на конкурс і забув про нього, - каже Артем Гайдамака. – Відсилаючи свої роботи, я хотів подивитися, як конкурують мої фото з іншими. І зробив для себе висновок, що мої роботи дуже хороші, хоча і не кращі.
- Я ні на що не сподівався, беручи участь у конкурсі, - сказав Олександр Паславський. - Дуже приємно. Повішу диплом на стінку у себе в кімнаті. Я чомусь думав, що конкурс «Я люблю Вінницю» пов’язаний з архітектурою.

Артем (21) та Ольга (21) Гайдамаки навіть на вручення призу прийшли з фотоапаратом


Багато учасників присилали фото з будівлями Вінниці. Вже не говорячи про кількість фото із зображенням вежі, мостів та фонтану Рошен.
- За перший тиждень конкурсу мені здавалося, що прийдеться судити аматорські роботи, - каже член журі Сергій Сурін. – Перше фото, яке дійсно порадувало, прийшло наприкінці першого тижня конкурсу. Після цього я став надіятися, що надійдуть і інші професійні роботи. Так воно і сталося. Ще одне зауваження: місто – не лише каміння та стіни, а, насамперед, люди. Хотілося б, щоб учасники надсилали фото людей.
- Познімавши своїх друзів і домашніх тваринок, деякі фотографи-любителі заходять у глухий кут і не знають, що фотографувати, - говорить член журі Олег Волощук. - Подібні конкурси налаштовують шукати якісь ідеї і зростати. Є дуже хороші фото, які, на жаль, не зайняли призових місць. Саме тому придуманий приз глядацьких симпатій. Взагалі, надійшло багато хороших фотографій.
Конкурс «Я люблю Вінницю» тривав з першого вересня. За цей час свої роботи на електронну адресу редакції надіслав 101 учасник. Робіт було понад 980.
Через велику цікавість читачів до фотоконкурсу редакція газет RIA та «20 хвилин» запрошує усіх бажаючих вінничан взяти участь у наступному конкурсі фотографій. Про його деталі ми повідомимо найближчим часом. Слідкуйте за публікаціями.

- Слава Богу, було серед чого вибирати переможців, - каже член журі Сергій Сурін (36)

- У Євгена є хороші здібності до фотографії. Я запам’ятав його ще з конкурсу «Карусель осінніх талантів», - каже Олег Волощук (43)
 

Член журі Сергій Сурін і фотограф Олександр Паславський діляться враженнями від конкурсу «Я люблю Вінницю»

 

Коментарі (5)
  • Anonymous

    За перше місце фотопринтер
  • Anonymous

    так який приз за перше місце?

    Anonymous reply Anonymous

    пленка "свема" на 100 единиц. черно-белая, просроченная.

    Anonymous reply Anonymous

    Бесплатная экскурсия на места съемок. В ночное время.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком 09:34 Що горіло вчора на Шепеля? На місці працювали рятувальники 08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди 08:25 Сьогодні вітаємо Сергія та Матвія. Історія, заборони та прикмети 19 травня 07:42 Учасників спартакіади «Сильні, вільні і спортивні» запросили на безкоштовні тренування photo_camera 21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up