У Вінниці родичі загиблих у аварії жінок просять більше мільйона відшкодування

У Вінниці родичі загиблих у аварії жінок просять більше мільйона відшкодування
Досудове слідство встановило, що Олег Сеcтренський спричинив аварію на перехресті вулиць Келецька та 40-річчя, що сталась у Вінниці першого травня.

Учора, 26 жовтня, прокурор оголосив обвинувальний висновок 27-річному Олегу Сеcтренському. Досудове слідство встановило, він спричинив аварію на перехресті вулиць Келецька та 40-річчя першого травня, у якій загинули дві вінничанки. Алла Шелест, що була за кермом «КІА», та пішохід Алла Пацалюк.
У висновку прокуратури звучало, що водій автомобіля «Мерседес ML-320» був у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, перевищив швидкість і спричинив дорожньо-транспортну пригоду. Свідки ще будуть розповідати побачене ними. Нагадаємо, що родичі Олега Сестренського відмовилися коментувати будь-що, тому що не довіряють пресі. Не захотіла нічого говорити і мати Олега, визнана цивільним співвідповідачем по справі свого сина (мінівен оформлений на неї).
Родичі підсудного тільки й кажуть журналістами: «Зараз пишете неправду, а правду почуєте у залі суду». На попередньому слуханні мати підсудного вже відповідала на питання про відшкодування потерпілим. Сказала, що вони дуже багато хочуть, а вона гроші не друкує.
Тепер відомо, скільки хочуть потерпілі. До початку судового слідства представники інтересів сімей двох загиблих Алл надали судді цивільні позови. Якщо мати, сестри та чоловік з дітьми Алли-пішохода ходять на слухання, то родичів Алли-водія, на засіданнях суду немає. Їхні інтереси представляє адвокат. Він пояснив: син на навчанні, чоловік у від’їзді.
Представник сторони Шелест у цивільному позові аргументував, чому, крім підсудного, відшкодовувати втрату родині має також мати Олега та страхова компанія. А чоловік, син та мати загиблої у аварії жінки просять у суду стягнути з цивільних відповідачів усього 380 тисяч гривень морального та більше 220 тисяч гривень матеріального відшкодування.
Родина Алли Пацалюк подала чотири цивільні позови. Мати – про 17 тисяч матеріального відшкодування та 150 морального. Чоловік Олег Пацалюк подав два позови – у своїх інтересах та в інтересах неповнолітніх синів. По 100 тисяч гривень за моральну втрату кожному з трьох. Стільки ж просить сплатити старший син загиблої жінки-пішохода. На всю родину – 550 гривень моральних збитків.
У позовах звучало: потерпілі розуміють, що грішми втрати не повернеш. Були пояснення про тяжкі моральні страждання, безсонні ночі і дорослих родичів, і дітей. Нагадаємо, що аварія на Келецькій залишила сиротами чотирьох хлопців. Найменший із тих, що залишився без матері, чотирирічний.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Anonymous

    А водій "КІА" жінка також була у нетверезому стані, цікаво чому про це ніхто неговорить і не пише?
  • Anonymous

    я бы с таких уродов еще больше потребовала

    Anonymous reply Anonymous

    Ну так поделись с деньгами если ты такая умная!!!!
  • Anonymous

    Вам напиши без ошибок, так вы и читать не будете и на сайте трепаться не будет о чем. А так, хоть читаете и, найдя ошибку, чувствуете себя самыми умными и грамотными!
  • Anonymous

    Воспитывать детей надо нормально. Денег у неё видите ли нету. А то что у детей матерей нету это её мало волнует?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:16 Ми відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera Від читача 08:29 Укртелеком підвів підсумки першого кварталу 2024 року 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День піхоти ЗСУ. Історія, заборони та прикмети 6 травня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up