Сашко Подолян із Шаргородського району найкращий вокаліст шоу "Маленькі гіганти"

Сашко Подолян із Шаргородського району найкращий вокаліст шоу "Маленькі гіганти"
Вчора, 29 листопада, в ефірі 1+1 транслювали гала-концерту шоу Маленькі гіганти. У кінцевому результаті судді шоу визначили кращих у кожній категорії. Серед найкращих і наш Сашко Подолян.

Під час гала-концерту учасники боролися за звання кращих у трьох категоріях. Це вокал, хореографія та оригінальний жанр.

Право змагатися за звання кращого співака отримали Катя Бойко, Олександр Подолян і Софія Бондаренко.

У підсумку кубок кращого вокаліста першого сезону талант-шоу Маленькі гіганти отримав "шаргородський самородок" Олександр Подолян.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Читайте також про здобутки Сашка на шоу у матеріалах:

Сашко із Шаргородського району підкорив шоу «Маленькі гіганти»

Сашко із Вінниччини пройшов до півфіналу шоу «Маленькі гіганти»

На шоу «Маленькі гіганти» Сашко із Вінниччини заспівав циганський романс… кавер на пісню Макса Барських

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Талановитий хлопчик. Вітаю з перемогою, молодець.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:27 Герой «Червоної Калини»: у Козятині вшанували пам'ять загиблого Дмитра Степанюка photo_camera 12:40 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 12:39 Вінницькі сапери розміновують Херсонщину: щодня очищають один гектар photo_camera 12:06 У Вінниці встановлять ще одну камеру автофіксації порушень ПДР. Де саме? Від читача 14:45 Друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині (Відео) 10:40 На Європейській площі сталася бійка за участю неповнолітніх: поліція з'ясовує обставини 10:34 У Вінниці діють аварійні відключення, а також енергетики проводять планові роботи 10:20 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 10:05 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 09:26 Окупанти активно наступають на трьох напрямках. Воїни ЗСУ тримають оборону 09:00 У Вінниці презентували масштабний конкурс громадських ініціатив (Новини компаній) 08:37 Сьогодні вітаємо Макара та Анастасію. Історія, заборони та прикмети 15 травня 21:47 По області ввели аварійні відключення світла. Чотири населені пункти повністю знеструмлені 21:01 Герой, який рятував життя та любив квіти: спомини про воїна Віктора Навертюка 20:02 На Жмеринщині чоловік спалив плантацію малини. Йому загрожує до шести тисяч штрафу 19:03 За добу на Вінниччині рятувальники ліквідували три пожежі в автомобілях 18:03 Вінничани можуть отримати безкоштовні консультації дерматолога та психолога 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:22 Що може бути після укусу кліща, розповідає інфекціоніст 17:01 Андрій Руденко очолив відділ державного нагляду Укртрансбезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up