Наша на проекті «Холостяк»: вінничанка Катерина Жук завойовує серце бізнесмена

Наша на проекті «Холостяк»: вінничанка Катерина Жук завойовує серце бізнесмена
  • Вінничанка та власниця тур-агенції Катерина Жук стала учасницею нового сезону шоу «Холостяк».
  • Каті 29 років, у неї є своє туристичне агентство, дівчина похвалилася, що побувала в 42 країнах і це не межа.
  • Рідні дівчини давно радили їй підкорити серце холостяка, але вона все чекала особливого моменту.
  • «Ось він і настав», — написала у своєму Інстаграмі холостячка.

Вінничанка та власниця тур-агенції намагається підкорити серце головного холостяка країни Михайла Заливака.

Живе Катя в місті Вінниця, батьки у неї підприємці, у дівчини є вища освіта. Видно, що дівчина чимало коштів вкладає в свою зовнішність. Катерина мріє про сім'ю, вона хоче двох дітей, вірить, що і на проекті можна зустріти свого майбутнього чоловіка. Катя любить кататися на яхті, подорожувати і займатися спортом. Дівчина звикла, що її шанувальники дарують їй подарунки і обсипають компліментами.

Катерина Жук
Власниця туристичної агенції.
Вік: 29
Знак зодіаку: Терези
Місто: Вінниця
Освіта: КНУКіМ, міжнародний туризм.
Незвичайні вчинки: стрибок з яхти на велику глибину

Рідні Катерини казали, що їй потрібно йти на проєкт «Холостяк». Але дівчина ніколи не розуміла, як таке можливо, щоб 25 дівчат змагалися за серце одного чоловіка. Під час чергового локдауну дівчині було нудно і вона вирішила погодитися на цю авантюру.

Відео дня

Перша вечірка та знайомство з холостяком Михайлом Заливаком пройшло доволі стримано, адже дівчина не звикла бути під прицілом кількох камер. Хоч і Катерина трішки розгубилася та засоромилася, але холостяк Михайло їй сказав: «Ти дуже красива!».

Вперше за всі сезони телепроекту холостяк змінив правила: він вирішив залишити усіх дівчат, щоб більше про них дізнатися. Цього вінничанка не передбачала. Проте такі зміни її не налякали. 

— Холостяк повідомив відразу про існування двох будинків. Я нормально це сприйняла, так як для мене не має значення скільки на проєкті дівчат чи будинків. Я впевнена в собі і якщо у нас з Мішею виникнуть взаємні почуття, нам ніхто і ніщо не завадить побудувати стосунки, —  відповіла Катерина Жук. 

Учасниця шоу Холостяк 11 сезон - Катерина Жук

Після виходу в ефір програми Катерина уже отримала чимало пропозицій з приводу співпраці, реклами та навіть запити на підбори турів. 

Нагадаємо, реаліті «Холостяк» виходить в ефір щоп’ятниці о 19.00 на СТБ. 

Раніше ми розповідали, як після другого випуску романтичного реаліті «Холостячка» з Ксенією Мішиною проект залишив вінницький фотограф Володимир Оксамитний. Про досвід участі в телепроектах, фотостудію в столиці і пошуки кохання — холостяк розповів журналістці 20minut.ua.

Джерело: Це Вінниця, Друже!

Читайте також:

«Хочу закохатися до нестями». Вінничанин розповів про своє життя після проекту «Холостячка»

Ситуація по COVID на 15 березня: на Вінниччині за добу виявили 426 випадків

Бойовик у Томашполі та втрати від коронавірусу: важливе за 14 березня на 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (43)
  • Якісне взуття від виробника

    👍
  • Елена Сыс

    Все правильно,холостяка в Вінницю.
  • Олександр Зарічний

    29 років? Я шокований, навіть кількість шпаклівки не допомагають виглядати на свої роки, перше враження, що їй за 35.
  • Виктория Пофталтная

    Ой...🤭

    Anastasia Golub reply Виктория Пофталтная

    Виктория Пофталтная это вы ещё в профиль не видели 🤭

    Нур Нур reply Виктория Пофталтная

    Виктория Пофталтная це правда, бо саме 9,5 років назад вона саме була такою. Навчалася з нею в модельному агентстві.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up