Фото, на яких можна «залипнути»: Реставруємо вінницькі будівлі одним махом

Фото, на яких можна «залипнути»: Реставруємо вінницькі будівлі одним махом

«Слава труду» на будинку профспілок, вожді на міській раді та «Ленін» на управлінні статистики. Перефотографували добре відомі вінницькі будівлі 70-80 років. Фото інтерактивні. Рухаючи повзунок посередині фото можна змінювати стару фотографію на нову.

Будинок профспілок Готель “Жовтневий” Управління статистики Вінницький універмаг Міська рада Будівельний технікум Центральний автовокзал Кінотеатр “Росія”

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (65)
  • Iryna Vinnytskaya

    Була продумана забудова території, широкі проспекти, просторі площі, гарний автовокзал, Кінотеатр з виглядом на річку, його б відреставрувати! Ще забули додати готель Південний Буг, який теж у жалюгідному стані. І дуже шкода, що будують одні магазини і трц, і часто за рахунок ширини проспектів і тротуарів, знесли ресторан Кельце, моглии б відреставлувати..
  • Алекс

    Всё что не сломано и уничтожено - завешано баннерами с рекламой об аренде.
    Как-то "попередники" оказались более ответственными...
  • dmishe

    Раньше было супер, а сейчас, что там превратились Кинотеатры в мусора не до строили кинотеатр Россия это беспредел, мэр города куда смотрит. Я родился в Винницы два года до 90-ого года, но не нравиться как раньше было на остров пускали, а сейчас что нечего все по забирали себе острова Кемп оставили, зачем? Тогда построили фабрику Рошен мосток убрали, если так боится Порошенко за фонтан свой, как будь-то он фонтан построен для игрушки. Где мосток там к Кемпу?

    щасливчик reply dmishe

    а чего не учился грамотно писать, в 5м году после 90-ого года, когда в школу пошел?)))))
  • Варвара Кутузова

    А раньше лучше было - ухожено, чисто!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up