Порошенко готовий припинити АТО

Порошенко готовий припинити АТО
Президент України готовий припинити військові дії та прагне миру. Таку заяву зробили у Адміністрації Президента.

        2 липня на зустрічі з дипломатичним корпусом заступник Глави Адміністрації Президента України Валерій Чалий заявив, що Петро Порошенко може повернутися до  мирного врегулювання ситуації. Але за умови припинення боїв з обох сторін, звільнення усіх заручників та встановлення контролю за українським кордоном.

         За повідомленням прес-служби Валерія Чалого  Президент використав усі можливості для того, щоб в країні був мир. Але відповідної реакції з іншого боку не було.

          В Адміністрації Президента готові до відновлення трьохсторонніх консультацій, задля мирного врегулювання ситуації. Також він наголосив, що сьогодні Україна потребує міжнародної підтримки.

Відео дня

           «Прем’єр ДНР» Олександр Бородай заявив, що не проти консультацій 1 липня, але вони не відбулися. Раніше представники «ДНР» заявили, що зменшать список вимог заради переговорів.

            Третє засідання робочої групи може відбутися в Мінську, таку заяву зробив представник Президента з мирного врегулювання ситуації. Проте представники «ДНР» не бачать сенсу проводити переговори на іншій території.

            Нагадаємо, що з моменту проведення АТО на Сході України загинуло вже 11 вінничан.

 

Коментарі (17)
  • Anonymous

    А тим Часом Словянск злили. Ціна слів сепапратистів зрозуміла.
  • Anonymous

    Да я таких историй в день штук 30 могу состряпать. Такое фуфло сочиняют несостоявшиеся журналисты. Это как почитать дешевые журнальчики типа "Истории из жизни", все истории в котором придуманы от и до.
  • Anonymous

    Пиня Вальцман (Порошенко) вместе с Гройсманом должен быть повешен в Виннице на дамбе "Рошен".
  • Anonymous

    нивапрос: "Вечером моя дочь случайно ошиблась номером. Собеседника, на удивление звали так же, как и адресата, собственно, звонка. После короткого выяснения "ху из ху", кстати, парень оказался из Днепропетровска, и Машкиных извинений, этот самый ошибочный спросил ее - откуда ты? - Из Донецка, - отвела Маша. И тут в телефоне раздались такие визги, что даже я, сидевшая на другом конце стола, услышала. И ошалела. Мальчик (или мужчина?) орал в трубку как именно он лично будет ее резать и трахать (прошу прощения, передаю дословно) и скольких донецких блядей он лично задушит, мол, каждый уважающий себя украинец должен... и так далее. От количества матов и угроз дочь аж задохнулась и швырнула трубку на стол. И расплакалась. Не от страха расплакалась, а от ненависти, с которой говорил незнакомый ублюдок. И от того, что теперь поняла самое главное - не нужно быть ополченцем, что бы быть ненавидимой априори только за то, что живешь в Донецке. - не нужно быть воинствующей сепаратисткой, что бы бравый укр перерезал тебе горло. - не мы их ненавидим - они нас. Да так ненавидят, что готовы убивать даже неродившихся детей. Я вспомнила, как на шустершоу лыжичка уговаривала "не бойтесь нас!" и опять вздрогнула - она знала, о КОМ говорила. Я вспомнила рассказы моей матери о зверствах бандеровцев в украинских селах. Я вспомнила слова моей бабули, отчаянной антифашистки: "Их боялись во много раз больше немцев, потому что фашисты просто убивали..." И тогда я подумала - меня предупредили. Это было предупреждение. Случай? Нет. Случайных звонков не бывает "
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up