Польова лазня на 15 бійців вирушає з Вінниччини у зону АТО

Польова лазня на 15 бійців вирушає з Вінниччини у зону АТО
Чергова допомога вирушає у зону АТО. Бійці 9-го батальйону довго чекали на лазню. Тепер вони паритимуться після боїв завдяки меценату.

Сьогодні, 10 жовтня, мобільну лазню відправлять в зону АТО.

Система опалення працює на дровах та вугіллі. За раз 15 бійців використовуватимуть чотири тони води. За півтори години попариться вся рота.

Заступник командира 9 батальйону, підполковник Сергій Курилов, зазначив:

Відео дня

- Наші бійці в тиждень митимуться по два рази. Роти знаходяться далеко одна від другої. Мобільна лазня переїзжатиме  з одного місця завдання у інше разом з бійцями.

 Над перевтіленням з морського контейнера у мобільну лазню працювали у вечірню та нічну зміни. До цієї справи доклали свою руку співробітники «Водоканалу», «Вінницяоблтеплокомуненерго» та 45 Експериментальний механічний завод.

Разом з лазнею додають машину дров від обласної влади. Зі слів голови облдержадміністрації Анатолія Олійника на схід поїде ще екіпіровка на зиму для наших бійців у зоні АТО. Тепер наші бійці одягнуть теплі куртки, штани та шкарпетки. Голову грітиме шапка. Ноги не мерзнутимуть у теплому взутті. Дошки та брус зігріють підлогу в наметах.

Коментарі (4)
  • Місцевий

    Для тих хто перебуває у польових умовах - це саме найкраще що може бути.Звичайно є армійські польові бані, але це КРАЩЕ.

    Торонтуй reply Місцевий

    Кто про что, а вшивый про баню.
  • арсений яценюк

    судя по виду это боллер на фото зделан умело соответствует новой власти

    Bogdan Severin reply арсений яценюк

    в полевых условиях какую ты предложишь???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:34 Що горіло вчора на Шепеля? На місці працювали рятувальники 08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди 08:25 Сьогодні вітаємо Сергія та Матвія. Історія, заборони та прикмети 19 травня 07:42 Учасників спартакіади «Сильні, вільні і спортивні» запросили на безкоштовні тренування photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up