Переніс операцію на головному мозку. Потрібна допомога на реабілітацію 10-річного Олексія

Переніс операцію на головному мозку. Потрібна допомога на реабілітацію 10-річного Олексія
Фото: Олексій Буйненко з мамою
  • Гострий лімфобластний лейкоз переборов раніше маленький вінничанин Олексій Буйненко, а днями переніс операцію на головному мозку.
  • Рідні просять допомогти зібрати кошти на реабілітацію дитини.

Льоші лише 10 років. За своє життя його вже вдруге спіткало лихо.

У 3-річному віці в хлопчика виявили гострий лімфобластний лейкоз, який він за допомогою лікарів, переборов. Але біда не приходить одна, кілька тижнів тому в Олексія виявили пухлину головного мозку і крововилив. 

Відео дня

В четвер, 13 серпня, в столичному Інституті нейрохірургії імені А. Ромоданова хлопчику зробили операцію.

«Щойно закінчили операцію. Дякую Богу, лікарям та всім, хто нас підтримав! — написала мама хлопчика Анна у фейсбуці. — Операція пройшла успішно, але попереду нас ще багато чого чекає. Зараз синулька в реанімації на штучній вентиляції легенів».

Вчора Олексія перевели з реанімації.

«Всім доброго дня! Нарешті і в мене він добрий, Льошку перевели з реанімації, — поділилася радісна мама у соцмережі. — Вже в палаті зі мною. Я та моя родина щиро вдячні вам за вашу підтримку, за ваші теплі слова, молитви та за кожну гривню, яку ви перерахували для синулі. Операція пройшла успішно, правда зробили КТ і знайшли ще якусь хворобу Фара, що за хвороба і як з нею боротися, поки що не сказали, так як вони на цьому не спеціалізуються. Будем ще консультуватись в спеціалістів. Зразок пухлини віддали на гістологічне дослідження. Будем тепер чекати, молитися та вірити, що там все добре. Зараз його капають. На все добре реагує, дуже хоче їсти, але, на жаль, майже нічого не можна. Ручка та ніжка потрішки відходять, є незначні рухи, але думаю все скоро відновиться, і він буде ганяти та грати омріяним м'ячем!»

Реквізити збору коштів на реабілітацію Олексія:

  • А-Банк: 5375 2351 0886 8439, Буйненко Ганна Андріївна.

  • Райффайзен Банк Аваль: 4149 5001 4266 4906, Буйненко Іван Миколайович.
     




Читайте також:

Шестирічний Кірюша бореться з раком. Ціна життя — 76 тисяч гривень в місяць

«Лікарі сказали, що операція буде складною»: у Вінниці збирають гроші для маленького Нікіти

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (967)
  • Dasha Hordiievskaya

    ++++++++++++++++
  • Марія Марія

    +++++++++++++++
  • Катерина Маткевич

    +++++++
  • Надежда Карпенко

    ++++++++++++++++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 Shahed 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up