«ЖЕО» наводить порядок у місцях загального користування житлових будинків

«Житлово-експлуатаційне об’єднання» розпочало роботи по очищенню місць загального користування (МЗК) житлових будинків. Так, 28 квітня 2017 року, фахівці товариства навели порядок у місцях загального користування 4 під’їзду житлового будинку, що по вул. Кн. Коріатовичів, 157.

Цього разу працівники «ЖЕО» наводили порядок у місцях, призначених для сушіння білизни, які мешканці почали використовувати для складування непотребу, а не використовувати їх за призначенням.

«Дуже прикро констатувати той факт, що у 4-му під’їзді 10-поверхового будинку не виявилося жодного місця загального користування, яке б мешканці використовували для сушіння білизни. Все закидано непотребом, який давно потрібно було винести на смітник», – зазначила інспектор відділу благоустрою і санітарного стану «ЖЕО» Надія Кирилюк.

Варто зауважити, що товариство завчасно попереджало мешканців житлового будинку №157, що по вул. Кн. Коріатовичів, про необхідність забрати особисті речі із місць загального користування, оскільки фахівці «ЖЕО» будуть вимушені самостійно очистити МЗК, призначені для сушіння білизни.

Крім того, звертаємо увагу на те, що відповідно до чинного законодавства вінничани, які порушують правила користування жилими будинками і жилими приміщеннями, будуть змушені сплатити штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (ст. 150 КУпАП).

У зв’язку з цим, адміністрація «Житлово-експлуатаційного об’єднання» закликає жителів міста дотримуватися вказаних правил щоб в подальшому не створювати додаткові навантаження на свій сімейний бюджет.

 
Змінено графік роботи Центрів обслуговування ТОВ "ЖЕО"

ДО УВАГИ ВІННИЧАН! Шановні мешканці, звертаємо вашу увагу на те, що у Центрах обслуговування ТОВ «Житлово-експлуатаційне...

У "ЖЕО" 17 вінницьких багатоповерхівок перейшли на послугу з управління

Колектив ТОВ «Житлово-експлуатаційне об’єднання» радий вітати мешканців житлових будинків по вул. Князів...

ЖЕО завжди використовує найкращі матеріали у своїй роботі

Нещодавно фахівці ТОВ «ЖЕО» забезпечили виконання робіт з поточного ремонту покрівель на житлових будинках по...

Дружня сім’я «ЖЕО» стала ще більшою

Колектив ТОВ «Житлово-експлуатаційне об’єднання» радий вітати мешканців житлових будинків по вул. Хмельницьке...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up