У «ЖЕО» нагородили найкращих фахівців з находи 5-річчя створення товариства

З метою покращення  надання  житлово-комунальних послуг  населенню  міста  10  січня 2013 року виконавчий  комітет  Вінницької міської ради ухвалив  рішення  № 25  «Про обслуговування житлового фонду»,  яким  передав ТОВ «Житлово-експлуатаційне  обʼєднання»  значну  частину  житлового  фонду, визначивши  при  цьому ТОВ «ЖЕО» виконавцем послуг з утримання  будинків,  споруд  і  прибудинкових територій.  Цим  рішенням  було започатковано господарську діяльність товариства.

З 1 лютого 2013 року «Житлово-експлуатаційне об’єднання» розпочало свою роботу, як нова компанія на ринку управління житлово-комунальним комплексом в м. Вінниці, яка забезпечує якісний сервіс в управлінні багатоквартирними будинками.

Наразі товариство обслуговує понад 700 житлових будинків міста та активно співпрацює з 54 ОСББ.

Впродовж 5 років своєю працею, розумом, натхненням і відповідальним ставленням до потреб мешканців колективу «ЖЕО» вдалося зламати стереотипи, що склалися у людей по відношенню до сфери обслуговування житла, та завоювати авторитет на ринку житлово-комунальних послуг.

Так, зокрема, мешканці 763 житлових будинків, а це приблизно 36 000 квартир, почали отримувати більш якісні житлово-комунальні послуги, до виконання яких долучилися кваліфіковані спеціалісти і підрядні організації. Варто констатувати той факт, що вінничани починають звикати до професійного сервісу управлінської команди, яка належно здійснює контроль за ввіреною їй територією та будинками.

Варто зауважити, що впродовж 5 років своєї діяльності  колектив  товариства  не  тільки  твердо  став на  ноги,  але  й показав  добрі  результати  в  повсякденній  адміністративній  та  виробничо-господарській  діяльності.

За  підсумками  2017 року  структурними  підрозділами  були  виконані  основні  планові  показники  з  проведення  поточного  ремонту  будівель  і  споруд, вдосконалення  елементів  благоустрою  мешканців, покращилось  прибирання  місць  загального  користування  та  прибудинкових  територій. 

Як  наслідок  стали  ошатнішими  і кращими  місця  проживання  та  відпочинку  вінничан.

Також варто зазначити, що досить оперативно  і  якісно  здійснюються  реагування  на  заяви  та  пропозиції  мешканців  аварійними  бригадами  «ЖЕО»,  а відтак  зменшилась  їх  кількість.  Це  є  свідченням  того,  що  в  товаристві  сформовано  якісний  управлінський та інженерно-технічний склад – колектив однодумців,  професіоналів  та  патріотів  житлово-комунальної  сфери.

Із дня заснування «Житлово-експлуатаційного об’єднання» адміністрація товариства постійно  та  системно  вдосконалює  нові  підходи  в  роботі зі споживачами житлово-комунальних послуг, проводить збори  як  із  мешканцями,  так із старшими  по будинках,  та інформує про  реальний  стан  житлового фонду  і  заходи  щодо  його  утримання.

Все це є результатом  плідної,  активної  та  узгодженої  роботи  всіх відділів  «Житлово-експлуатаційного об’єднання».

Саме тому за  високі  показники  в  роботі,  професійну  майстерність, взірцеву  трудову  дисципліну  та  з  нагоди  5-ї  річниці  створення  товариства було відзначено Грамотами найкращих працівників колективу.

Змінено графік роботи Центрів обслуговування ТОВ "ЖЕО"

ДО УВАГИ ВІННИЧАН! Шановні мешканці, звертаємо вашу увагу на те, що у Центрах обслуговування ТОВ «Житлово-експлуатаційне...

У "ЖЕО" 17 вінницьких багатоповерхівок перейшли на послугу з управління

Колектив ТОВ «Житлово-експлуатаційне об’єднання» радий вітати мешканців житлових будинків по вул. Князів...

ЖЕО завжди використовує найкращі матеріали у своїй роботі

Нещодавно фахівці ТОВ «ЖЕО» забезпечили виконання робіт з поточного ремонту покрівель на житлових будинках по...

Дружня сім’я «ЖЕО» стала ще більшою

Колектив ТОВ «Житлово-експлуатаційне об’єднання» радий вітати мешканців житлових будинків по вул. Хмельницьке...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up