«Страх був лише за дітей»: історія кухарки Лариси, яка годує бійців 120-ї бригади ТрО

- Пані Лариса, кухарка 120-ї бригади ТрО, щодня готує для захисників, створюючи атмосферу затишку навіть у польових умовах. До великої війни вона також працювала на військовій кухні, а після повномасштабного вторгнення приєдналася до батальйону.
У Збройних силах України важлива кожна справа: як бойове завдання на передовій, так і щоденна турбота про комфорт та харчування особового складу. Адже сила армії не лише у зброї, а й у людях, які працюють у тилу, створюючи затишок навіть у найскладніших умовах.
Пані Лариса — кухарка за фахом. Вона щодня готує для військовослужбовців 120 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ. У їдальні, де працює жінка, завжди порядок, тепло і атмосфера, яка нагадує дім. Її страви підтримують бойовий дух бійців, додають сил і трохи домашнього затишку навіть у військових умовах.
До початку повномасштабної війни пані Лариса багато років працювала на кухні однієї з військових частин. Після вторгнення пройшла базову підготовку та приєдналася до 210 батальйону.
«Мене взяли на кухню. Були на виїздах, і на Запоріжжі, і на Донеччині, трошки покаталися по світу», — ділиться спогадами жінка.
Попри небезпеку, вона не втрачала мужності. «Не було такого страху, тільки був один страх за дітей», — зізнається Лариса.
Сьогодні вона продовжує робити свою справу з любов’ю та відданістю. Як і тисячі інших українців, пані Лариса мріє про головне — перемогу та повернення додому до своїх дітей.
Читайте також:
Б’ють по ТЦК: за тиждень — третій прицільний удар росії по центрах комплектування
У полум’ї й диму: Україну атакували 157 дронів, є постраждалі і руйнування
У Гайсинському районі з річки Південний Буг дістали тіло 47-річного чоловіка
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.