Вікторії Павлік 9 років, в неї щодня судоми і їй необхідна ваша допомога

Вікторії Павлік 9 років, в неї щодня судоми і їй необхідна ваша допомога
  • Дівчинка бореться одразу з кількома важкими хворобами. \
  • Мама Віки в розпачі, вона звертається до всіх небайдужих з проханням допомогти вилікувати дитину. 

 

Вікторія – одна з трійнят, що народилися у родині Павліків. З братом та сестричкою все добре, а от Вікторії поставили страшний діагноз: дитячий церебральний параліч, подвійна гепіплигія. Когнітивна недостатність, симатоматична епілепсія, субарахноїдальна кіста лобно-тім’яних ділянок обох півкуль головного мозку, внутрішня компенсована гідроцефалія. 


Дівчинка не ходить, у неї трапляються епілептичні напади. Батьки Вікторії збирають кошти на операцію в Ізраїлі – потрібно 100 тисяч доларів. Наразі зібрана лише невелика частина цієї суми. 
Проте зараз дитині погіршало і їй терміново потрібна реабілітація в Трускавці, яка коштує 50 тисяч гривень. 
- Їй дуже важко, щодня судоми. Мусимо їхати на реабілітацію, щоб хоч трохи її підтримати, - каже мама дівчинки Леся Павлік і благає про допомогу. 
Якщо вам небайдужа доля 9-річної дівчинки, можете переказати кошти на лікування за реквізитами:

ПриватБанку 5168 7427 1002 1423,

Відео дня

мама Павлік Леся Олексіївна (097 873 16 63).

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Володимир Якович Павлік

    тож  давайте допоможемо зібрати тих 50 тис гр важко хворій дівчинці павлік вікусі
  • Юлія

    Нічого проти дівчинки чи її сім'ї не маю. Легкої їй реабілітації та гарних результатів! Але, дуже обурює те, що вказують суму з проживанням та триразовим харчуванням у клініці... найдорожче, що є з усіх варіантів! Розумію, що це комфорт мамі, АЛЕ, за ці гроші, на мою думку, можна зробити 2,5 реабілітації! Я сама мама дитини з ДЦП, і в цій клініці в нас дуже гарні результати, але через брак коштів можу дозволити їздити туди раз в 1-1,5 року і то знімати квартиру і готувати самій! Це ні в якому разі НЕ заклик не допомагати цій родині! Допомагайте, хто має таку можливість! Добро завжди повертається! Це лише порада батькам раціонально використовувати кошти для більшої користі дитині!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up