Віртуальний танковий турнір “День Перемоги”

Віртуальний танковий турнір “День Перемоги”
Дев’ятого травня 1945 року. День, коли життя перемогло смерть. 1418 днів і ночей кровопролитних боїв, нелюдської праці, голоду і страждань. Крок за кроком наш народ наближав цю світлу дату - День Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

На згадку про тих, хто зробив неможливе, про людей, які подарували нам життя під чистим небом, комп'ютерний клуб "Скеля" за підтримки компанії "Wargaming" проводить віртуальний танковий турнір "День Перемоги!".

Змагання пройдуть 11 травня. Початок – о 10.00. Місце проведення: вул. Коцюбинського 38-в, торгівельний центр "СВ".

Заявки на участь присилати на пошту: [email protected]

Відео дня
>  

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up