Сьогодні «Вінниця біжить». Як будемо бігти і що чекає у парку?

Сьогодні «Вінниця біжить». Як будемо бігти і що чекає у парку?
  • 27 травня тисячі вінничан і гостей міста відчують себе справжніми спортсменами.
  • Масовий забіг на дві дистанції, 1 км та 9 км, подарує всім учасникам яскраві емоції.
  • Переможці отримають грошові винагороди.
  • Крім цього, серед усіх учасників забігу розіграють подорож до Будапешту та багато інших цінних призів

Історія вінницького забігу розпочалася у 2015 році. Тоді у ньому взяли участь приблизно п’ять тисяч людей. Третій рік поспіль «Вінниця біжить» надихає всіх на заняття спортом та здоровий спосіб життя.

Приходьте 27 травня на площу перед «Книжкою», Хмельницьке шосе, 7.

З 10.00 до 11.00 буде проходити реєстрація учасників. На пунктах реєстрації отримайте стартовий номер і оберіть свою дистанцію.

Відео дня

1 км - для всіх бажаючих, не залежно від віку та фізичної підготовки.

9 км - для всіх бажаючих, учасникам молодшим 16-ти років на цій дистанції потрібно мати письмову згоду батьків.

Протягом години, доки триватиме реєстрація, сцена біля «Книжки» стане розважальним майданчиком. Для всіх присутніх буде проходити концертна програма, вікторина, привітання, розминка перед стартом.

Об 11.00 стартують учасники забігу на дистанцію 9 км. За кілька хвилин стартують бігуни на дистанцію 1 км. 

На всіх дистанціях будуть знаходитися спостережні пункти, де 30 суддів наглядатимуть за дотриманням правил. По маршруту будуть пункти гідрації, де бігуни зможуть освіжитися, попити води.

Фінішуємо у Центральному парку ім. Горького. Три переможці серед жінок та чоловіків, які першими подолають дистанцію 9 км, отримають медалі та грошові винагороди.

1 місце - 5000 грн

2 місце - 3000 грн

3 місце - 1000 грн

Після нагородженя переможців, серед усіх учасників забігу, незалежно від обраної дистанції та результату, розіграють безліч цінних призів. А саме: наручні годинники, спортивні пляшки, електроприлади, сертифікати в розважальні та оздоровчі центри. Крім того, всі учасники «Вінниця біжить» матимуть шанс стати щасливими власниками путівки на двох до Будапешту.

Абсолютно кожна людина, яка отримала стартовий номер, автоматично стає учасником розіграшу. Тому зберігайте номер до самого кінця свята, адже розіграш призів буде проводитися за вашими індивідуальними номерами.

О 16.00 розіграш цінних призів буде проводитися серед передплатників газети RIA. Головні призи розіграшу — путівка на двох до французького Діснейленду і новенький велосипед від магазину «ВелоЛіга», вартістю 16 тисяч гривень.

Кожен передплатник RIA автоматично стає учасником розіграшу цих та інших призів. До речі, передплатити газету ви можете прямо зараз. Телефонуйте за номером 555-122 та ставайте учасником усіх розіграшів.

Віп-партнер свята, мережа супермаркетів «Грош», підготувала всім учасникам забігу окремі, несподівані і дуже приємні подарунки.

— Ми підтримуємо спорт та здоровий спосіб життя, — говорить Олександр Третяк, керівник відділу маркетингу мережі супермаркетів «Грош». — Тим паче, якщо люди полюбляють наші смачні та поживні салати, побігати після них - мила справа. Готуємо для всіх учасників забігу близько двохсот подарунків від нас та нашого партнера «Монделис Украина».

Під час Вінниця біжить перекриють рух транспорту

На період з 10.30 до 12.00 тимчасово буде перекритий рух транспорту на вулицях: Хмельницьке шосе (від перехрестя з вулиці Магістратської до площі Гагаріна), Соборній (на ділянці від площі Гагаріна до вулиці Театральної), Театральній (на ділянці від вулиці Соборної до вулиці Магістратської).

А з 10.30 до 13.30 тимчасово перекриють рух транспорту на Хмельницькому шосе (від перехрестя з вулиці Магістратської до проспекту Космонавтів в обох напрямках), проспекту Космонавтів (на ділянці від Хмельницького шосе до вулиці Келецької в обох напрямках). А також – на Магістратській (на ділянці від Хмельницького шосе до вулиці Театральної), Театральній (від вулиці Магістратської до вулиці Соборної).

Об'їжджати ці ділянки слід вулицями Лесі Українки, Генерала Арабея, Максимовича, пр. Юності, Келецькою, Гоголя, Владислава Городецького та Князів Коріатовичів.

Партнери «Вінниця біжить»

ВІП-партнер: Мережа супермаркетів ГРОШ

Ексклюзивні партнери: медтехніка OMRON, ВелоЛіга

Офіційні партнери: Бліц-таксі 555-444, Український Центр Кінезітерапії, кава Жокей, Поліграфія Ідеї Успіху, центр дитячої офтальмології «Зорик», ТМ Ласунка, поліграфія Консоль, агентство нерухомості "Благоустрій". Туристичні партнери Мер-Ка-Ба та Аккорд Тур.

 Читайте також:

«Вінниця біжить». Мрієш подобатись - змінюйся з нами
Біг - нова міська культура
«Вінниця біжить» змінює маршрут - Соборну не перекриваємо
"Вінниця біжить" за місяць. Найстарший бігун вже готовий

Серед учасників «Вінниця біжить» розіграють подорож на двох
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up